Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 13:27 - ОТВЪД ЧОВЕЧЕСТВОТО - ПЪРВА И ВТОРА ЧАСТ
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 1860 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


ОРИГТИНАЛЪТ Е - ТУК!

 ПЪРВА ЧАСТ:



"Негодните ще си отидат - мъдро се
разрешава планът за развитието на
Новата Раса."


Маитрейя


Cведения за Новото човечество носят не само посланията от Шамбала. Майсторите на окултизма, ясновидците, притежателите на различни езотерични знания твърдят: "Първите Нови Разумни са сред нас!". Твърдението се подкрепя от представителите на различни религии и религиозни секти. Има, разбира се скептици, но и те скоро ще се убедят в реалността на идващия да ни смени Нов разумен вид. А той е тръгнал не от вчера...


"Дали мислиш за нещо друго, освен за това, което ти искаш?"


из филма "Шотландски боец"


Тъй като сме свикнали цялата Вселена да се върти около нас, ние не можем да допуснем, че ще бъдем заменени от по-съвършени създания, изпитващи на всичко отгоре не твърде ласкави чувства към предишния Homo Sapiens. Само че светът се развива според Божествения замисъл, а не съобразно нашите неразумни прищявки.


Под прякото влияние на Адептите от Беловодието, българинът Петър Дънов, самонарекъл се Беинса Дуно възпя Новата Раса. Елена Блаватска, фамилията Рьорих, Джиду Кришнамурти и други доброжелателни и недоброжелателни към човешкия род възвестители се опитаха да ни предупредят, че ако откажем да се променим - ще загинем. Ще отмрем като биологичен вид. Достигнали степен на развитие, при която степен нанасяме огромни щети на заобикалящия ни свят, ние вече четиридесет хиляди години регресираме като личности, губим качествата си на създания, по-висши от зверовете. Нашата техника и нашата духовност тръгнаха в противоположни посоки.


Маитрейя предупреждава:


"Ръката на Създателя открива две сфери.
Орисано е да изберете път."


Гледах филм, който не бе сниман на Земята. Сред руини, които не бяха човешки. Но вътре, в още съхранените галерии бяха струпани твърде много наши паметници и творения на земната природа. Даже и такива, които отдавна бяха изчезнали от света ни. Филмът показваше човешкото бъдеще. Филмът показваше онова, което ние сме длъжни да осуетим. Дали все още помним какъв е нашият дълг?


Иде времето човек да узнае истината.
Тогава Намръщеният ще се усмихне.
И човечеството ще загуби смисъла на своето съществуване.


Още никой не е заявил ясно и недвусмислено, че Адолф Хитлер само се е прикривал зад германизма и приказките за чиста Арийска Раса. Всъщност една от целите на полуевреина Шикългрубер - Хитлер била създаването на принципно нов в биологично отношение човек. Критиците на хитлеризма избягват да говорят за същността на биологичните експерименти в нацистките концлагери. Още по-малко се знае, че същите експерименти никога не са прекъсвали. Че макар далеч от очите на "цивилизования" свят те продължават и до днес. Кабалистичният заговор, прикрит под маската на великогермански национализъм е първият реален опит за изкуствено сътворяване на нова човешка Раса, годна да измести от историческата сцена досегашните хора. Бълнуванията за митичния Голем били на път да се сбъднат. Главна причина експериментът да не успее е фигурата, послужила за мишена на милиони проклятия -
Свастиката!

ВТОРА ЧАСТ:..

Николай Николов 
image Свастиката!  

Целта се оказала несъвместима със средствата за нейното постигане.
От една страна покровителите на Хитлер се опирали върху Кабалата. От друга - върху трудовете на Фридрих Нитчше, както те ги разбирали. И както други им подсказвали. Възприемайки пълното отрицание на човечеството, нацистите украсили своите знамена със Символа на Огнената Епоха. Те не проумявали, че следващото е продължение, а не механично отричане на предишното. Връщането към животинското начало, култът към грубата физическа сила противоречи на Космическия закон за непрекъснатото усъвършенстване. Наистина, съдено е мнозина да отмрат, но те ще бъдат именно измежду притежаващите качества на звероиди. Богът на Мойсей не служи на Небесното Единство. Истинската Сила се крие в Йерархията на нивата.
"Първото условие на Расата - да се носи дух в живота."
Маитрейя
Това, че някой някога е използвал един символ за свои користни цели кара нашите съвременници да извръщат очи от символа. Но това е все едно да отречем Слънцето, защото не споделяме вярата на слънцепоклонниците. Новата Епоха ще дойде независимо от глупавите ни политически предразсъдъци и по-добре да проумеем нейната същност, отколкото да се преструваме, че нищо не забелязваме. Иначе рискуваме да попаднем в редиците на негодните.
Както детето не е в състояние да спре развитието на пубертета, така и човешката Раса навлиза в своята зряла възраст, без да може да повлияе върху законите на развитието. Няма да останем деца, даже много да ни се иска, няма да променим Космическите закони, дори упорито да затваряме очи пред тях. Единствено полезно за нас е, да навлезем подготвени, с ясно и пълно съзнание в следващата си фаза на развитие. Тя се осъществява неотвратимо и смешни са опитите ни да я спрем. Зависещото от нас е да решим: колцина ще бъдат готови за предстоящия качествен скок и колко ще се окажат ненужни.
Хитлер много добре е знаел какво върши, организирайки тайни експедиции до Хималаите и Тибет. Тук-там писаха нещичко, но цялата история е далеч по-сериозна. Могъществото на древните знания и тайните на бъдещия Нов свят са интересували нацистките водачи. Промените в осезаемата реалност, вследствие техните действия са факт. Ще ги открием в технологичните постижения на Третия Райх, в невижданото дотогава единение на цяла една нация, във всестранните успехи на Германия през шестте мирни години от 1933-та до 1939-та.
Все някога ще се изясни дали само главозамайването от успехите е довело до погрешен път. Или пък е имало недостиг на знания за истинската същност на Новата Епоха. Припомням, че Свастиката задвижва единствено механизмите на Доброто. Ако някой се опита да обърне нейната насоченост, злощастният невежа се самообрича на гибел. Ненапразно изписаната обратно Свастика е приемана като символ на прокоба. Тя отвежда към Миналото. Някога дрехите на мъртъвците били украсявани със Суувастики, както е правилно да се наричат Свастиките с ляво обърнати рамене Все пак, германският националсоциализъм има своите години на възход. Ще е несправедливо да обявим за несъществуващ един така важен етап от човешката история. А връх на глупостта е определянето на Свастиката като символ на... антисемитизма.
Изобразяван върху шумерски глинени плочки, върху старогръцки вази, върху хиндуистки и будистки храмове, този знак някога е олицетворявал възхода и развитието. Бил е свързан със Слънцето и Живота, и няма нищо общо с кошмарите, натрапчиво рисувани от вманиачени политикани и видиотени лъжепророци. В Рим се намира прочутият релеф "Олтар на мира", изграден през 13 - 9 век пр. Хр. Релефът е декориран със свързани помежду си Свастики.  Един от основните декоративни елементи на Партенона била същата тази ненавиждана от днешните невежи Свастика. Чуйте думите на един, когото никой не може да заподозре в симпатии към нацизма: "Разбира се, освен от Индия и Китай, Тибет има и много по-древни наследства. По скалите се намират неолитни рисунки. В безкрайната древност се крие произходът на Свастиката - знака на Огнения кръст на Живота." - /Николай Рьорих/. Главните противници на Свастиката са евреите, но не всички. Срещат се и куриози. Върху врата на юдаисткият "пророк" Раел, виси медалион, изобразяващ невъзможното съчетание от шестолъчка и Свастика. Изглежда, че даже евреите са започнали да проумяват нещичко. Но освен символ, Свастиката е ключ към Новото, а защо това е така - рано е още да се каже. Все пак нека не забравяме:
Свастиката е главното доказателство, че Адолф Хитлер в своите стремежи към световно господство се е опирал на Древността.„
Всъщност дали наистина историята на нацизма приключва през май 1945 година? Поне аз не съм сигурен. През септември 1943 г. на о-в Корсика германците демонстрират умения по управление на климата. - B. Von Wittenburg - “Gecheime UFO - Sache. Schach der Erde” 1997 От същата книга научаваме, че през 1952-7 г. Земята била посещавана от “извънземни”, които разговаряли помежду си на немски език, а Свастиката била един от отличителните знаци на дрехите им.
Ами сходствата на хитлеризма с нитчеанството? Видните "фашистолози" отбягват конкретните отговори. Те ли не знаят, или не искат да кажат, че Фридрих Нитчше е
Прорицателят на Новата Раса.
"За да разберете този човешки тип, е необходимо да си изясните една физиологическа предпоставка - онова нещо, което аз наричам висше здраве. /.../ Ние, новите, безименните, неразбираните, ние, недоносчетата на още недоказаното бъдеще, се нуждаем за новата цел от нови средства - а именно от ново здраве - по-силно, по-хитро, по-жилаво, по-дръзко от всяко досегашно. " След тези думи, прочетени в нитчевата "Esse Homo" поне аз не се съмнявам, че става въпрос за нов биологичен вид. А в предговора на "Антихрист" той пише: "Тази книга е за малцина. Може би никой от тях още не се е родил. /.../ Ето кои са моите читатели - читатели истински, по предопределение - каква полза от останалите? ... Останалите са просто човечество... Човек трябва да превъзхожда човечеството със сила, с духовна извисеност, с презрение..."   Съчиненията на Фридрих Нитчше съдържат почти незакодирана информация за същността на Новата Раса. Тълкуванията не са просто плашещи, а ужасяващи. Те са бездна, която ще проумеем само, ако се спуснем до нейното дъно.   Преди 200 000 години
по Земята живеели хора, наречени от нас условно неандерталци. В Щанхайм е намерен череп на жена от тази Раса. Какви са изводите от находката? Неандерталците външно били подобни на днешните хора, но със значително по-развит мозък от кроманьонците, същинските прадеди на съвременния човек.
100 000 години по-късно
е живял неандерталецът, чиито останки са намерени в Шанел. Вече личат признаците на израждането. След още 50 000 години деградацията е пълна. Костите, намерени в Родезия приличат повече на маймунски. Накрая май ще излезе, че не човекът е произлязъл от маймуната, а че маймуната е произлязла от човек. Или по-точно от разумно същество, много по-разумно от човека. .
Ами великаните, за които пишат древните книги и разказват древните митологии? Дали те са измислица? Ако пък не са, дали историята с тях е приключила? В началото на ХХ век на различни места по цялата планета при археологически разкопки били открити хиляди скелети и мумии на исполини. Част от мумиите били червенокоси, и с по шест пръста на ръцете и краката. Сега, когато към темата отново се проявява интерес, изведнъж се оказва, че всичките останки са изчезнали. Без следа! Някой е прибрал костите и мумифицираните тела на живялите преди много хилядолетия великани, но тяхното наследство е останало. Мегалитните строежи, гигантските вдълбани в земята и скалите рисунки си стоят - тях все още никой не е в състояние да премахне. Наследството на исполините е тук. Въпросът е: кой ли ще дойде, за да си го прибере?
Скандалните факти, които обръщат с главата надолу теорията на Чарлз Дарвин, учените нарекли "неандерталски парадокс". Само че, да наречеш нещо "парадокс", съвсем не означава да го обясниш. Затова нека се спуснем до самото начало на вековете.
Възрастта им е два милиарда и осемстотин милиона години!
Представляват метални топчета с диаметър между един и пет сантиметра. Върху повърхността им са издълбани черти. Или резки - както повече ви харесва. Някои са кухи, а други са пълни с гъбесто вещество, което се разпада на прах, веднага щом топчето бъде строшено. Веднъж или два пъти в годината топчетата започват да се въртят сами около собствената си ос. Произходът и предназначението им са неизвестни. Намерени са в една мина за пирофилит в Трансваал, Южна Африка и са най-старите артефакти, открити досега.
През 1855 г. в пласт лигнитни въглища бил открит предмет с формата на паралелопипед, явно изработен от разумни ръце. Серия от загадъчни смъртни случаи охлажда ентусиазма на учените, решили да изследват предмета. В крайна сметка находката изчезва от музея в Залцбург, където преди това кротко пролежала десетки години. Но находки от такъв род съвсем не са изключение.
F През 1851 г. в къс златоносен кварц намерили гвоздей. /Спрингфийлд, САЩ/   F През 1869 г. в парче фелдшапт, изваден от значителна дълбочина открили метален винт. /Невада, САЩ/   F През XVI век испанският вицекрал на Перу, дон Франциско де Толедо държал в кабинета си 18 сантиметров гвоздей, изкопан от руден пласт. Следва продължение.... Николай Николов



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1824600
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930