Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2013 19:07 - СПОМЕНИ, СПОМЕНИ...... ( разговор с приятел)
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 1631 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

 ПЕДЕРАСТИИТЕ И ГОЛЕМИТЕ И НАДУПЕНИ ГЪЗОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЯТ ОТ ВСИЧКИ, ЗАЩОТО ТЕ НИ СЪСИПАХА НАРОДА - ОТ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА ДО СВИНАРЯ - КАКЪВТО СТАНАХ АЗ, ВЪПРЕКИ ОБРАЗОВАНИЯТА СИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪДЕТЕ И НЕ ПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГИТЕ НА БАНКИТЕ, ЗА ДА НЕ СЕ СРЕЩНЕМ ПРЕД КОФИТЕ С БОКЛУК И ТО КАТО ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ, ЖЕРТВА НА ИЗМАМАТА И СЪДБАТА СИ ТЪПА! .       Стандартен въпрос: Щом си толкова печен, я ми кажи защо си анонимен, кажи си поне името града в който живееш, защото така щом се криеш като плъх, това ме  води към една дума: популизъма и други - успял крадец или страхливец!  Не казвам, че е задължително трите неща да вървят заедно! Аз сам успял доста... Сигурно съм по - образован от теб и не съм откраднал или взел по някакъв незаконен начин нито един лев. Работил съм и ръководил процеси, при които и една дребна грешка би унищожила да кажем, завод с размерите на Нефтокомбината /предишния/. Аз не се оплаквам, искам да спра лъжите към младото, сегашното поколение, за да знаят колко много неща е имало в България и защо вече 21 години все още може да се крадеИ Социализма и Демокрацията са добри идеи, но ги яхват, хора без морал, и съсипват всичко. Това важи за цял свят! Не съм бил член нанито една партия и не защитавам лъжливите социалисти от които като от дървото на живота се пръкнаха всички останали партии/ не напразно ги наричаха а и сега "Синьочервената мъгла"/ и предатели като Гоцето ПървановПецата СтояновЖелю ЖелевПетър Бакарджиев/който срути мавзолея, при положение, че в света има само четири страни с такова съоръжение - изключителна туристичекка атракция, в най- лошия случай!/ Добре, че не събори паметника на "Цар Освободител или на връх "Шипка" ,  на "Бузлуджа" и други! Това какво значи: тези хора само разрушават! Те ако създават го прават само за себе си и то в чужбина, защото създаненото тука си тръгна към морето и водата язовирска! Така е, който само знае да прави свирка или е хомосексуален или е простак универсаленПрочети малко по надолу в блогаИскам да покажа истината за сегашните 10 000 Свръх Успели, какви са били, а какви са сега и на какво ще станат"-Приказка за стълбата"!   И ще продължа да ги съсипвам, просто няма друг изход!  Има само НАСТОЯЩЕ! Запомни това! Миналото, вече е изтекло и го няма, а дали  "Пак ще има утре", не ни е съдено да знаемВече плаче  целия народ, защото стои без ток, яде по веднъж на ден или през ден, не може  лекарства да си купи, защото просто няма къде да работи! Просто няма нищо! Така е в по цялата страна с малки изключения!! Ако Ти приятелю си, попаднал по някакъв начин на  далавера, то повечето хора са все още честни и работливи а и доста  образовани! И защо трябва да стават слуги на по тъпи хора в други страни!/ на мързеливите гърци например/. Ще изчезнем като род, нация и родина така!
Трябва да се види и вземе произхода на богатството и на сегашните народни изедници. Имало ги е и при СТЕФААН СТАМБОЛОВ, има ги и сега! Трябва да се разкаже какво са правили, как са откраднали, какви са били, да им се изземат незаконите пари, защото те са на народа! Да се разкаже най - сетне кои и как организираха хиперинфлацията /малък коз ще ти дам –ПИБ /. Как хората с 30 000 лева останаха с по 30 лева във влоговете си, а имаше много детски влогове на такива суми събирани с години и те не се изтегляха толкова лесно, защото право над тях имаха децата, а те бяха малолетни към момента.
/Още един коз: ПИБ и "Техномаркет" /”Музикален свят” тогава/ – в София беше на Витошка -63,  и на „ Граф Игнатиев” но номера не помня на пръв прочит вече, фамилията Китови, и тази на Кусеви - пряка връзка!/ А при  нащата демокрация и в парламента!!!
Знаещ ли какво представляваше преди инфлацията ПИБ – една по - големичка къща пълна вечер с елитни проститутки и се водеше хотел. / Та такива са сегашните умнициМисли когато ги защитаваш а народа унижаваш, защото той - народа няма здрав да те остави и да те забрави, ако си от тези твари. Аз за минути ще разбера кой си, от къде си и къде точно живееш. Ами като пишеш нещо просташко и обиждаш някого без да го познаваш дори то в интернет поне вземи си мерки!  Мини си през пет прокси сървъра бре човек. Аз решиш да не се крия и половината си лични данни публикувах но с мярка. Не искам да ме мислят за страхливец, лъжец и простак. Казвал съм едно нещо и друг път „ Султана обича смелите”- поговорка, нямам турска жилка, но е правилна! Знаеш ли Александър Македонски как е подбирал войниците си? Ще ти кажа: Викал ги е един по един, и без причина им забивал доста як шамар. Този който пребледнявал той го отстранявал, а който се зачервявал от яд му е казвал „ Ти си смел човек братко мой, и аз от днес ще мога и ще разчитам на теб”! Така, че като ми пишеш друг път глупости, първо помисли! Нищо няма да ти стане! Най много да поумнееш!
Искам и друго да ти кажа. Чел съм и Хегел и Маркс, те са от един бранш, с малката разлика , че Маркс е развил еврейската идея за Комунизма като преходен етап към сегашната Глобализация и една държава в целият свят, и е евреин и подкрепян от тяхната най - богата и гадна фамилия/ Родшилдови/, която сега си играе със света а и с нас тоже!  А Ленин, Троцки, Берия и Сталин също са евреи и със сила налагат идеята.  Да  кажа нещо и за сегашните! ВИзраел правят опити с кибуците и измъчват хората си, а се оплакват от Хитлер?! И в Европа е имало 1 000 000 евреи а уж са избили 6 000 000! Как става този фокус? Даже и Дейвид Копърфийлд би се затруднил, а да не говарим за Ченгиз Хан. Желая ти успех приятелю! Въпроса е тук: ЦЪК
Автор: Николай Николов



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1822803
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930