Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2013 10:45 - ® МАТРИЦАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ ®
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 2382 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 23.02.2013 10:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

 

Хората са поставени в условия да бъдат принудени да кредитират съществуващата система – Матрицата, със своето право на глас, спестовни единици, работоспособност и природен потенциал – ум, красота и сила. Колко поети, художници, писатели, актриси, проститутки, певици и топ модели, бизнесмени, военни, полицаи, дизайнери, политици и културтрегери…. всъщност обслужват матрицата, работят за нея. А иначе, те смятат, че творят!!!Че изграждат новото общество, новата епоха, т. нар. Ню Ейдж.

 

 

Механизми и трикове и измами на матрцата на живота ни:


-Сегашната форма на демокрация, това е най-високата (най-ефективна) форма на манипулация над обществото.

Манипулацията се извършва чрез избирателната система, парите и медиите, съответно в трите сектора: политика, икономика – финанси и социален живот - култура. (“За върховенството” от Айзенрайх)

“Когато например тълпата зареве за аристокрация, ще доминира социалната сфера, когато същите тези гласове започнат да плачат за олигархия, ще доминира икономическата, а когато вече преситени се разплачат за принц, ще се появи и политическия лидер. Тези промени са изградени повече върху измамата, отколкото върху реалността, защото ако на една държава, ако трябва да говорим истината, един ден й се наложи да приеме капаните на демокрацията, а на следващия – капаните на тиранията, от нея повече държава не става. ”(Откъс от глава 6 на “За върховенството”).


Хората са принудени да предоставят своето право на глас, своите парични средства и своята работоспособност на този, който държи лостовете на управление в Царството на Силата.


Народът в действителност неизбежно кредитира, чрез предварително зададените му условия на придвижване в строго ограничения коловоз на физическото оцеляване, Системата на имащите властта, тоест самата Матрица. Народът е принуден да кредитира Матрицата. Народът предоставя своето право на глас на определени избраници, които в действителност се оказват избраници на властта, основен инструмент на Матрицата. .


Народът, отделният гражданин предоставяйки своето право на глас и своята спестена парична (спестовна) единица на имащите власт и банков капитал, всъщност кредитира тяхната линия и политика, тяхната програма и стратегия, тяхната фирма или банка, съответно бизнес начинание или проект.


Лостовете за убеждаване – това са тотална дезинформация, прикрита лъжа, умело изковани митове, подкупи и корупция, всичко това основано върху система на мощно подхранван егоизъм. (Забележка: В основата на своята физическа и разумна конструкция, всеки един индивид притежава своята ахилесова пета и когато тази негова слаба точка се стимулира и използва, умело прицелвайки се в трите основни био-програми, заложени в човека, той е уязвим в нея. От тази гледна точка няма ни един индивид на физическия план,, който да е неуязвим и неподдаващ се на въздействието на лостовете на манипулацията.)


Демокрация, манипулация, стимулиране на егоизма и коя да е от трите основни биопрограми, заложени в човека.


Висшата форма на манипулация, това е използването на първоначалните заложени в човека биопрограми: – програмите за самосъхранение, себеобезпечаване и продължение на рода, проявяващи се в нуждата от подслон, храна, вода, облекло, емоционално и сексуално общуване, социални контакти, топлота на взаимоотношенията.

Николай Николов



Тагове:   матрица,   зависимост,   живот,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. tutankhamon661 - bainiki
23.02.2013 11:00


Нали помниш какво каза предателят в "Mатрицата"?

"... Незнанието е блаженство ..."

Мисля, че повечето хора го предпочитат.

цитирай
2. bainiki - ВЯРНО Е!
23.02.2013 11:34
ЗАТОВА ПУСНАХ ОТНОВО ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ, НАДЯВАЙКИ СЕ, ЧЕ КОЙТО Я ПРОЧЕТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ! ПИСАЛ СЪМ И ПРЕДИ ТОВА - "ВНИМАВАЙТЕ", НО НЕ ВЯРВАМ В НЕ МАНИПУЛИРАНОТО СЪЗНАНИЕ НА ХОРАТА. ЗАТОВА И ПУСНАХ ИДЕЯТА, "ЗАЩО ИСЛАНДИЯ НЕ Е В НОВИНИТЕ" И ТЕ ВЕДНАГА Я ПРИРАВНИХА С ПЛОВДИВ И С ТОВА КОЛКО СА УМНИ ТЕ И МАЛКО НА БРОЙ, А КОЛКО СМЕ ТЪПИ НИЕ И СМЕ МНОГО НА БРОЙ! НЕРЕАЛНО.... ОТНОВО МАНИПУЛАЦИЯ! СЪЗНАТЕЛНА ИЛИ НЕ - АЗ НЕ ЗНАМ! ПУСНАХ И ПРИМЕРА ЗА СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА ШВЕЦИЯ, КОЯТО Е МАЙ НА НАЙ-ВИСОКОТО НИВО НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА! ПУСНАХ ИДЕЯТА ЗА СОЦИАЛИЗЪМ (НЕ ЗА КОМУНИЗЪМ)! ПРОСТО ТОВА Е ПО -РЕАЛНО, ОТКОЛКОТО ДЕМОкрация! ТАКОВА НЕЩО ЗА СЕГА НЯМА! ПРОВЕРЕТЕ ПО ИМЕТО НА СТРАНИТЕ В СВЕТА!!!!!
цитирай
3. balar - манипулация
23.02.2013 13:09
и страх. На скоро гледах един много поучителен филм "мъглата". страхът от неизвестното поражда химери в човешкия ум.
цитирай
4. bainiki - ВЯРНО Е!
23.02.2013 14:01
НО ПРЕКАРВАЙКИ ЕДИН МЕСЕЦ, НАПРИМЕР В ПЛАНИНАТА БЕЗ ТОК И САМ, ТО ОСЪЗНАВАШ НА ТРЕТИЯ ДЕН, ЧЕ ОТ НИЩО НЕ ТЕ Е СТРАХ И НЕ ТИ ПУКА! ТОВА ГО КАЗВАМ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ. РАЗБРАХ, ЧЕ ВСИЧКИ ДРЕБНИ НЕЩА ОТ КОИТО СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ КОЙ КАКВО ЩЕ СИ ПОМИСЛИ ЗА НАС ПРОСТО ОТПАДАТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ХОРАТА ПО УЛИЦИТЕ НА НЯКОЙ ГРАД! АМИ ТЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ КОЙ ЩЕ ГИ ПОГЛЕДНЕ И КАКВО ЩЕ СИ ПОМИСЛИ ЗА ТЯХ! ТОВА ВАЖИ И ЗА НАС! НИМА НЕ Е ТАКА?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1820390
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031