Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2013 22:14 - ЗАЩО КРИЯТ ВИТАМИН В-3 И ВИТАМИН В-17
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 13732 Коментари: 9 Гласове:
42

Последна промяна: 14.07.2013 17:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image
 
Това го вметвам сега - в  17ч13минути, за да видите как "Свежо", крие истината! тоест замазва това което съм написал. За да се уверите , то вижте тук:   
http://svejo.net/2366075-windowsnikolai-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD-%D0%B2-3-%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD-%D0%B2-17,   вижте и тук -  http://svejo.net/profile/nikibai

А ОРИГИНАЛЪТ КАКТО ВИНАГИ Е ТУК - ЦЪК!

Нека да започнем с витамин В-17. Текста е дълъг но си заслужава да се прочете. Ще научите нещо което се крие с всички възможни средства и даже се забранява от медицинската индустрия, чието название е по-точно медицинска мафия! И защо според Вас?! - За да печелят пари и да умиратХИЛЯДИ хора и то от какво – от всички разновидности на рак!!! Просто за тях „богоизбраните тъпънари”, ние не сме хора, а просто животни, по  - скоро работни единици и най - точно – боклук! А рака е просто дефицит на витамини и по – конкретно на витамин В-17.Преводът е на мой колега.
  Posted on февруари 22, 2013 Джо Виалс – Joe Vialls
от Vialls Сайт 13 октомври 2003 г.
Bъзстановени чрез WayBackMachine Сайт
image
За мен е удоволствие да обявя, че доктор Майкъл Taйт от Куинсланд, Австралия, се присъедини към използващитеВ-17 Леатрил “Laetrile”. В неговата клиника “извор на живот “Fountain of Life”  на Голд Коуст (Gold Coast), д-р Tait и колегите му обикновено имат по 4-7 пациенти с рак на ден,получаващи 3 часова Laetrile терапия. Ако се съди по наличните данни, отговора на пациентите е предсказуемо позитивен.
Въпреки натовареността му в клиниката, д-р Taйт също успя да създаде много впечатляващ уеб сайт, предоставящ повече данни за витамин В-17отколкото всеки друг уеб сайт, който съм виждал. Неговият сайт заслужава да бъде посетен от всеки, който някога се е чудел защо американската FDA и австралийското правителство са отговорили на В-17 с такова порочно незачитане на човешкия живот.
Въпреки, че много алтернативни лечения за рак са показали успех през годините, имало е твърде малко дискусии относно възможните начини за предотвратяване или подтискане на рака, преди да има шанс той да атакува, или ефективно  му контролиране, след като той ни атакува. Налице е и въпросът защо ставаме все по-уязвими по отношение на всяка форма на рак . Има ли пряка връзка между лесно проучваемите и непрекъснато увеличаващи се количества химикали и добавки в храната ни и водоснабдяването, или причината е в премахването на някои важни съставки от нашите рафинирани западни диети? Има убедителни доказателства, че премахването на витамин В-17 от нашите диети изигра най-голяма роля за увеличаването на уязвимостта ни!!!!! Преди десетилетия две книги, представиха жизненоважни улики към една възможна причина за тревожно увеличаване на честотата на всички форми на рак. Въпреки, че са насочени към най-различни читателски аудитории, двете книги показваха възможните връзки между недостиг на витамин и болестта. image

Свят без рак” “World Without Cancer” от Едуард Грифин от Калифорния разглежда нарастващото убеждение, че витамин В-17 може да предотврати появата на всички форми на рак, а втората книга “Яж мазнини и расти слаб” 
Eat Fat and Grow Slim” от др. Ричард Мак Kaрнeс, предлага диета с високо съдържание на мазнини за тези, които са уморени да опитват подхода “зелена салата” за загуба на тегло?! :)))! Първоначално е трудно да се види някаква връзка между тези две различни теми, но връзка има. По различен начин двете книги разглеждат две напълно различни групи от хора (едни вегетарианци и други хищни), които не страдат от рак или сърдечно-съдови заболяванияизобщодокато консумират естествени храни в родната си среда. Това е критична точка, защото без такава връзка е твърде лесно за утвърдените медицински изследователи да доведат обществеността до заблуда чрез изследванияна стойност милиарди долари , насочени към насърчаване на лечение с радиация и химиотерапия. През 1950 г. след много години на изследвания биохимика д-р Ернст Т. Кребс младши, изолира витамин, който номерира В-17 и назова Леатрил “Laetrile”.
С течение на годините хиляди се убедиха, че Кребс най-накрая откри начин за контрол на всички ракови заболявания, убеждение споделяно от още повече хора днес. Обратно през 1950 г. Ернст Кребс не е имал представа какво гнездо на оси той е на път да разбърка.
Не можещи да патентоват Б-17 или защитят изключителни права за витаминмултинационалните фармацевтични компании стартират мащабна пропагандна атака с безпрецедентна порочност срещу Леатрил, независимо от факта, че сме заобиколени от доказателства за неговата ефективност в контролиране на рака. Каква е причината за рака всъщност – пушенето на цигари, интензивна слънчева светлина или може би ефекта на токсичните хранителни добавки? Д-р Кребс не мисли така. Неговите категорични биохимични доказателства потвърждават факта, че ракът е просто болест предизвикана от дефицита на витамин В-17отдавна отстранен от нашите високо рафинирани Западни диети. Кребс постулира, че така наречените “канцерогени” са просто стресови фактори, които изтъкват недостигът на Б-17 с опустошителен ефект. Верността на твърденията на Кребс е най-добре илюстрирана от причинената от недостиг на витаминС болест, известна като “скорбутКакто при рака така и при скорбута няма предварителни признаци!!!!!, които да предупреждават, че тялото е останало с ниски резерви на витамин С . В един момент пациентът е здрав човек а в следващиятинвалид. Възстановяването от скорбута е също толкова бързо. В рамките на дни (понякога часове) на лечение с високи дози витамин С скорбутът изчезва, появявайки се отново само ако резервите на витамин С още веднъж спаднат под критичното (но не документирано) ниво. Така че, ако Ернст Кребс е прав, алтернативни лечения, като Essiac, кислород и електромагнитни терапии непрекъснато ни водят към  неравностойна битка.Простото добавяне на “изгубения” Витамин Б-17 в нашата диета може да допринесе за увеличаване на успеваемостта на другите алтернативни лечения, или да ги замени напълно. Доказателствата които д-р Кребс представи през годините в подкрепа на твърдението си за “изгубения” В-17 в нашата диета са впечатляващи. Преди векове сме се хранили с хляб съдържащ просо и ленено семе , богати наВ-17, но сега дъвчем пшеничен хляб, в който няма изобщо. В продължение на поколения нашите баби, внимателночупеха костилките на сливи, череши, ябълки, кайсии и други членове на Ботаническото семействоРозоцветни, и усърдно смесваха ядките с домашните си конфитюри и сладка. Баба вероятно не е знаела защо го прави, но ядките на всички тези плодове са едни от най-мощните източници на В-17 в светаВ тропиците, са намерени огромни количества В-17 в горчивата маниока, известна също като тропическа маниока. Изследвания показаха, че никои от племето Хунза вХималаите, не страда от рак или сърдечно-съдови заболявания, ако се придържа към родната си диета, която е изключително богата на кайсии и просо. Въпреки това, изложени на западните диети, Хунза станаха толкова уязвими, колкото останалата част от нас Тъй като Хунза ядат много малко месо, това би могло да насърчи голям брой вегетарианци да се потупат един друг с нетърпение по гърбовете, като в същото време обявят:
“Вижте, ние сме били прави!”
Уви, такова ликуване ще бъде тъжно неоправдано. В опит да се намери алтернатива за тези, които не желаят да клъвнат едно листо маруля като дневна диета, Ричард Maк Kaрнес направи подробно проучване на ескимосите, които живеят наполярния лед , и американските индианци ядещи традиционните си диети. В естествените им среди двете групи са предимно месоядниядящи дивеч, включително лос и карибу,допълнени от диви плодове, само през сезона когато са налични . Основната теза в книгата на Мак Kaрнeс “Яж мазнини и расти слаб” е, че няма такова нещо като затлъстяване сред тези хора: един интересен факт сам по себе си, тъй като те редовно се тъпчат с наситени животински мазнини, най-малко два пъти на ден. Нещата стават определено по-интересни когато се разгледат доказателствата му, че ескимосите и индианците, които живеят в естествената им среда и се хранят с традиционните храни, НИКОГА не боледуват от рак или страдат от сърдечни оплаквания: точно като хората хунза в Хималаите, въпреки че ескимосите и американските индианци са месоядни а не вегетарианци. Внимателно изследване разкрива, че най-вероятния общ фактор е витамин B -17. Карибу, които формират голяма част от основната храна на двете групи пасат предимно стреловидна трева (arrow grass), съдържаща до 15 000 мг на килограмнитрилозит nitriloside, основният източник наВ-17. Къпинитемалините и боровинките сушени и ядени от ескимосите и индианците, също съдържат огромни количества витамин В-17. Така че в тези различни общности, както вегетарианците така и месоядните  могат да останат напълно здрави.Това е от особено значение за тези, които не са в състояние да се придържат към вегетарианска диетаТакава диета ще бъде почти невъзможна на полярните ледени шапки или в безводни пустини. За съжаление, в повечето “цивилизовани” западни култури, тревата и другите хранителни продукти, които сега се използват, за да се хранят домашни животни, предназначени за консумация от човека, рядко съдържат повече от следа от нитрилозит nitriloside, въпреки, че те съдържаха, докато ботаници и биохимици започнаха да променят генетично  растенията ни. На свой ред това означава, че нашия вторичен източник на витаминВ-17 (чрез месото в хранителната верига) бързо изчезва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Докато Хунза или Eскимосите получават средна индивидуална дажба всеки ден между 250 и 3000 милиграма витамин В-17, Европейските народи хранещи се със “здравословни” модерни храни получават едва 2 милиграма. Последствията от тези открития са умопомрачителни разбира се. Ако успяхме да контролираме скорбута преди векове, защо не можем да направим същото и за рака днес? Факт е, че най-вероятно бихме могли, ако нашите правителства го позволяваха.За съжаление повечето  „Правителства“ са се преклонили под натиска, упражняван от фармацевтичните мултинационални компанииамериканската администрация за храните и лекарствата (FDA), както и на Американската медицинска асоциация. Всички те провеждат изключително успешни кампании на“плашене” , въз основа на факта, че витамин В-17съдържа “смъртоносен” ​​цианид, удобно забравяйки, че витамин В-12 също съдържа големи количества цианид, но е свободно достъпен в магазините за здравословни храни в световен мащаб. Витаминът В-17 Леатрил на Д-р Кребс  е получен от кайсиеви ядки и след това е синтезиран в кристална форма, използвайки негов ​​собствен уникален процес. Изведнъж американската FDA бомбардира медиите с една история за нещастна двойка в Сан Франциско, която се беше отровила от ядене на сурови кайсиени ядки.Историята беше една от водещите новини в САЩ, въпреки, че няколко подозрителни журналисти не успяха да установят самоличността на нещастната двойка, дори и след много упорити опити????!!!! Но мултинационалната фармацевтична индустрия и FDA се стремяха към разплата в пълния смисъл на думата. От този момент нататък яденето на кайсиеви ядки или В-17 Леатрил стана синоним на извършване на самоубийство. Още през петдесетте години д-р Ернст Кребс доказа по възможно най-убедителен начин, че В-17 е напълно безвреден за хората. След тестване на витамина върху животни, той напълни голяма спринцовка с мега-доза концентриран Леатрилкойто след това инжектира в собствената си ръка! Драстично може би, но авантюристичния д-р Кребс все още е жив и здрав и днес. Витаминът е безвреден за здравата тъкан поради една много проста причина: всяка молекула от B-17 съдържаедна единица цианидедна единица от бензалдехид идве глюкоза . За да стане опасен цианидът, е необходимо първо да се “отключи” (разгради) молекулата и той да са освободи.Трик, който може да се извърши само от единензим, наречен бета-глюкозидаза, който е налице във всички части на човешкото тяло в малки количества, но в наистина огромни количества (до 100 пъти по-високи) само на едно място:мястото на злокачественния раков тумор. Така цианидът се освобождава само на мястото на рака с драстичен резултат, който става напълно опустошителен за раковите клетки, тъй като единицата бензалдехид се освобождава в същото време. Бензалдехидът наистина е смъртоносна отрова, която действайки в синхрон с цианида, образува отрова 100 пъти по-смъртоносна, отколкото всяка от тях взета по отделно. Комбинираният ефект върху раковите клетки е най-добре да се остави на въображението. Но какво да кажем за опасността за останалата част от клетките на организма? Друг ензим, rhodanese, винаги присъстващ в много по-големи количества, отколкото отключващия ензим бета-глюкозидаза в здравите тъкани, има способността лесно да разгражда цианида и бензалдехида в полезни за тялото продукти. Предвидимо може би, злокачественитеракови клетки не съдържат въобще rhodanese , оставяйки ги напълно на милостта на двете смъртоносни отрови. Още преди поколения нашите земеделски експерти са знаели за “отключващия” ефект на бета-глюкозидаза, т.е. способността му да освободи единицата цианид в молекулата В-17, но изглежда, че е имало значително количество от объркване за това как да се подходи към проблема. Опростеното решение е било, да се етикетират всички растения, съдържащи молекула В-17 отровни”, а след това да се променят генетично за да се отстрани напълно съдържанието на nitriloside(в-17) за безопасност на животните.....

ДО ТУК Е СТИГНАТО С ПРЕВОДА.   ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ИЗНАСЯМЕ ФАКТИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА  КОЛЕГАТА КОЙТО СЕ БОРИ ЗА ИСТИНАТА, ТАКАВА КАКВАТО Е!!!!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВГласувай:
42
0
1. zarenkow - Доста любопитно. Все пак ми е трудно ...
13.07.2013 23:29
Доста любопитно. Все пак ми е трудно да приема теориите за Световните конспирации. В днешно време на мълниеносно и сравнително безпроблемно пренасяне на информацията, не е възможно доста отчаяни болни да не са изпробвали схема на това лечение. При условие, че е имало забележителен успех е трудно, даже невъзможно да се спре споделянето им на евентуалния успех и това би ставало лавинообразна практика. Няма как да се скрие от , който и да е .
цитирай
2. tutankhamon661 - bainiki
14.07.2013 00:10

Имам съседка, която все още е жива, защото е отказала химиотерапията. Вместо това кaра на сода, лимон, имаше и още нещо /не лекарство/. В резултат все повече се подобрява състоянието й. Даже не й личи да е болна - тя трябваше да ми каже.

Моя позната диабетичка живя известно време в провинцията - само на домашна храна и никакви лекарства. Bърна се разцъфтяваща. Kаза, че е преяла с абсолютно всичко, което лекарите са й забранили, но захарта за пръв път паднала до нормалното ниво.

След като знам тези неща, мога само да те поздравя за постинга! Дори за секунда не бих се присмивал, както е практиката срещу подобни твърдения - просто вярвам на очите си, а не на разни лекари.


цитирай
3. freeoldmen - Вече се опира да лична смелост и светоглед.
14.07.2013 00:54
Информацията я има. И все пак, ако си представим най- лошото и страшната диагноза се потвърди, не дай Боже, за наш близък, колко от нас ще посмеят да му дадат съвет да не слуша лекарите, препоръчващи му химиотерапия, а да се лекува като съседката на tutankhamon661, да е жива и здрава? И да поемеш риска , ако болният почине, да те обвинят теб? Защото лекарите никога не са виновни, прилагат скъпо и безсмислено лечение, пациентът умира и те се измъкват с "това е рак, какво друго да направим"...
цитирай
4. anin - Поздравления за постинга!
14.07.2013 07:01
https://www.youtube.com/watch?v=9GOZjnHPF78&feature=youtube_gdata_player
цитирай
5. shout - Раковите болести се дължат на пр...
14.07.2013 11:45
Раковите болести се дължат на премахване на натурални съставки от храната и промяна на технологията на производство, като и прибавяне на ИЗЛИШНА ХИМИЯ под форма на консерванти, оцветители, овкусители, подобрители и т.н. Замениха се и НЯКОИ ПОЛЕЗНИ БАКТЕРИИ в млякото, хляба. Бирата има трайност ЕДНА ГОДИНА, а нормално трябва да е не повече от седмица!!!! Безалколхолните напитки се подслаждат с АСПАРТАМ, доказано вреден и канцерогенен или с ГМО фруктозен сироп от царевица, също като аспартама. Но раковити болести се получават и от ... канцерогенни вируси !!!! Те се разпространяват изкуствено чрез разпръскване на кемтрейлс със самолети по цял свят.
В ежедневието си човека използва твърде много химия, която му се НАЛАГА ИЗКУСТВЕНО било чрез реклама, било чрез правила и норми. Трябва да се запитаме ЗАЩО ни е тази химия в храната? Какво прави там? Ако се обърнем назад и видим какво са яли нашите баби и дядовци и са доживявали до 90-100 години и видим какво ядем ние сега и умираме под 60г. и по ниска възраст, просто нещата са УЖАСЯВАЩИ. Поколението на колата и пепсито просто е ОМАГЬОСАНО И ЗАСЛЕПЕНО! Но то е ПРИНУДЕНО да яде тази химия. Наложено му е!!! НО ЗАЩО Я КУПУВАМЕ ТАЯ ОТРОВА? Истината е там, че трябва да се върнат старите БДС за производство на храни и напитки. Иначе сме поголовно отравяни всеки ден от храна и напитки АБСОЛЮТНО ЛЕГАЛНО !!!!!! Ама нямало суровини - ще се работи за тяхното наличие. Ама ЕС казал, че не може еди как си, ами трябвало да е обратното. А, сега разбрахме ли какво е ЕС и защо сме в него?
Върху написаното до тук трябва сериозно да се замислим! Могат ли храните, а и стоките да се произвеждат без вредни съставки - МОГАТ! А защо тогава ги слагаме? Отговорите ще намерите като видите в нета паметника Georgia Guidestones и неговите зловещи послания.
цитирай
6. shout - Ох, zarenkow !!!
14.07.2013 11:57
В ерата на интернет хората би трябвало лавинообразно да се бунтуват срещу геноцида првеждан срещу тях на всяко ниво, но за жалост има такиви зърна дето не верват, че това е така. Един от тях си ти. При толкова много ДОКАЗАТЕЛСТВА за това и ти казваш: О, трудно ми е да повярвам! Е, в какво вярваш тогава? Че сегашното ти положение на консуматор на химия от всякъде е НОРМАЛНО? Че няма отравяне и геноцид с кемтрейлс от ниско летящи самолети? Че продължаваш да отричаш истината, очевадната? Осъзнаваш ли за какво иде реч?
цитирай
7. zarenkow - shout
14.07.2013 12:33
Съвсем ясно съм казал, какво ми е трудно да приема. Това е Световния заговор. Аргументирам се , като казвам, че при наличие на ясен положителен сигнал, няма как да бъде скрит. Това в какво вярвам вече е друг въпрос. Целия си мироглед съм споделил в блога си, ако те вълнува това. Все пак чети, какво пиша, а не какво си мислиш ти. Къде видя несъгласието ми , че не се тровим с химията. Но това е съвсем различно от преднамереност и заговор. Осъзнай ти "за какво иде реч" и не ми приписвай кошмарите си.
цитирай
8. shout - Ох, ох, zarenkow !
14.07.2013 22:58
Случайно да ти е познато: "бинарната система глад-простотия"?! Да, да !?! Ти май беше от скептиците за пръскането с кемтрейлс над България. Всичко, което коментирам тук и за кемтрейлс не са мои кошмари и измислици, а самата реалност. Тя се вижда и чува всеки ден ОТ ЯСНО ПО-ЯСНО. И ако ти не я виждаш и чуваш, само с ядене не става, трябва и друго заренкау!? Само за тебе да знаеш, че баба ти е правила хляба от брашно, мая, вода и малко сол. И е ставал една педя висок, вкусен така, че ти едва ли си вкусвал подобно нещо. Сега освен тези съставки в хляба ти има още: оцветител за да е бял!?!, подобрител, набухвател, глутамат, нишесте и какво ли не още и се поставя в найлонов плик. Това подобие на хляб разболява, защото тези съставки СА ИЗЛИИШНИ. Те дават пари на едни за да ги произведат, а на много други съкращават живота. Същото е при напитките и месните произведения, и при всичко останало що се яде. Има едно клипче в нета - две американски момичета се разкарват из един голям супермаркат. Едното понечва да вземе нещо за ядене и другото почва да му обяснява какво вредно има в него, после друг продукт и т.н. Преминаха през всички продукти и ... нямаше нито един, в който да няма ХИМИЯ !!!!! и то вредна! Това, че това не се крие не означава, че е полезно и безвредно за хората, то просто е легализирано ама против човека.
цитирай
9. zarenkow - shout
14.07.2013 23:17
не бързай да охкаш :))), не се познаваме още. Да не би да са написали вица за - чукча не е читател, чукча е писател, заради теб. Или някоя врачка ти подсказва, какво мисля и какво не мисля. Ти ме разчете , като жълт вестник, не остави неразгадана страница. Даже аз се учудвам какво съм мислил и какво не и колко знаеш за мен Ш аут. Начина по който общуваш може да накара всеки да се зарадва на отровите които описваш. :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1410184
Постинги: 455
Коментари: 933
Гласове: 1321
Архив
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930