Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2013 17:47 - ПИСМА ОТ НЕБЕСАТА
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 2741 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Бог каза:
Какво ще стане от Вас? Така или иначе, вие често си задавате този въпрос. Какво ще стане от Вас?
И ето отговора:
Вие, и само Вие, ще станете самите себе си. Вие сте живо и ярко същество, животът влиза във Вас, Вие се изкачвате на върховете на планините, Вие оставяте своите следи тук и там, и единственото, което може да се получи от това, е израстването Ви във Вашето величие.
Не се учудвайте на всичко това, през което е трябвало да минете, все едно Вие ще дойдете при мен, и Аз ще съм това, което ще станете Вие. Вие ставате Реалността на самите Себе си. Вие осъзнавате Мен, и независимо от това, на какво е трябвало да се подхлъзнете и да паднете по Вашия път на Земята, за Вас винаги има място в Моето сърце. За Вас винаги има място там. Никога не е било така, че да няма място там за Вас, или Вие да сте били извън Моето сърце, никога не е било така.
От Вас ще се получи само нещо хубаво.
Всички хлъзгави моменти от Вашия живот са вече минало. Няма значение какво става с Вас, докато прекарвате време в света, затворен в граници. За Вас това има значение в момента, но всичко това не Ви формира. Всичко това е само разказ. Всичко това е измислена история. Всичко това е само история. Това не е нищо повече от история, проблясваща пред Вас, само на Вас тя Ви се струва като Откровение. С Вас нищо не се случва. Вие продължавате от този момент, на който сте спрели.
Вие не сте въстаник. Вие не сте бродяга. Вие сте герой, както и всички останали. Вие блестите независимо от това, какво може да каже светът. Вие изиграхте своята роля, и Вие я изиграхте добре.
Да бъдеш човек на Земята – това е храбра постъпка, както ако сте били единственият човек в опасност, а наоколо има твърде много неизпълнени желания.
Скъпи мои, не е достатъчно просто да желаеш. Бъдете този, който желае. Никой не е казвал, че трябва да постигнете всичко, което искате. Мечтайте. Вие имате мечта. И само по  себе си това е постижение. Каквото и да става в живота, Вие излизате от ситуацията невредими. Вие се издигате. Вашият дух, който няма тегло, се издига до нивото на Небесата - мястото, на което принадлежите. Вие сте го заслужили. Животът не е всичко, скъпи мои. Вие сте всичко.
Вие не сте минало. Вие сте Битието. И Вие никога не преставате да бъдете Битието. Вие сте Битието, което постига успех. И вие постигате успех, като се движите напред. Смъртта на тялото е кулминация. Вие се възнасяте до Небесата и виждате, както това виждам Аз, че всичко е добре. Действително, от смъртта Вие излизате живи. Всеки мъртъв се издига. Мъртви не съществуват. Всичко е живот. За всеки има място, и всеки се вписва отлично.
В живота Вие се замисляте над несъщественото. Някъде дълбоко в себе си Вие знаете, че това, което казвам, е така. Някъде дълбоко в себе си Вие знаете Истината. Някъде дълбоко в себе си Вие винаги сте знаели това. Просто се преструвате на невежи. Вие сте били в плен на невежеството. Вашето невежество е измама. Вие играете тази роля, точно както прави това практически целият свят. 
Илюзиите стават най-висша реалност за Вас. Спасението на собствената кожа Ви се струва естественият смисъл на живота. Вие правите всичко възможно за да излезете живи от живота, и съдбата е именно такава, без изключения. Вие се връщате в пълнотата на Моето сърце, и Ние сме едно цяло. Вие се съединявате с Мен. Ние сме предназначени за това сливане. Единството е свещено, това е Истината на Живота, това е същността на живота, това е Истината.
Превод: Лусесита

Автор: Gloria Wendroff 

www.heavenletters.org
http://heavenletters.org/heavenletters-russian   НИКОЛАЙ НИКОЛОВ



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1823454
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930