Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2017 20:59 - Извънземните рептили,продуценти на природните апокалипси и шифровчици,съставиха спектакъл и съобщение до нас и в Сърбия!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2908 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 19.09.2017 22:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тъй като секретните апокалиптични послания на Извънземните са предназначени основно за Българите с цел нашето просвещение в тайните на Свещения шифър и чрез него в познанието на космогонното построение на световете и сакралната езотерика за вселенските Богове Демиурзи,които са Българските Богове и феноменният ни произход и статут от Тях,тези дни Те направиха още няколко показни апокалиптични лингва лабораторни упражнения при комшиите ни и ни написаха с езика на Свещеният шифър поредните документи, че всичко в Сърбия е Българско!  
Съставят тия апокалиптични документи и ни ги изпращат със страшна необратима сила за да ги преведем и представим първо пред Българите и после пред целия свят,че всичко що е в Сърбия – територия,култура,цивилизация и етносно поселение,е чисто Български генно – инженерен цивилизационен продукт,и с тия документи като легализирани и нотариално заверени наследствени документи от последната висша инстанция – Божията,да си ги приберем скоро пак към състава  и юрисдикцията на Свещената Българска империя,която ще е възстановеното Божие царство на Любовта, Братствно и Мира на Земята!  

Ето документ след документ,които разсекретяваме с помощта на Свещения шифър
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 
 
ДОКУМЕНТ СЛЕД ДОКУМЕНТ от=ДОКУМЕНТИ от Кан (Жреци) от Дуло от Иса и Мат Диана  

image

случайна снимка от нета

На 17 септември 2017 след обяд ураганна буря със скорост на вятъра над 100 км/час връхлетя връз Сърбия, като за броени минути в Нови Сад и Войводина стана като нощ а стихията като торнадо изкореняваше дървета и отнасяше покривите на къщите, като имаше и много ранени хора.

И нека сега за пореден път да прочетем поредното апокалиптично писмо, съобщаващо ни, че всичко в тези страни е Божие, сиреч наше – Българско, което го пише ясно и понятно във всички документи!  

ДА ПРОЧЕТЕМ=Ешуа и Богиня Матара Диана 
  
ПИШЕ ЯСНО И ПОНЯТНО за=за Бог Исуш и Богиня Диана 

  
И ето още за какво пише в тия документи: 

НОВИ САД=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса  

ВОЙВОДИНА=Бог и Богиня Диана  


Бурята потроши и Сремска Митровица и продължи към Белград.


СРЕМ=Иса и Мария  

МИТРОВИЦА=МИТРОВИТСА=Иса и Богиня Матара Диана 

СРЕМСКА МИТРОВИЦА на=на Кан (Жреци) и Царе на Исус и Богиня Матара Мария  –
изконно Българско селище,заселено и построено от Българските Жреци и Царе от генеалогията на Българските Богове Демиурзи – Господ Бот Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им новоепохални проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия като Исус Христос и Мария Магдалена,положили с трите си деца – Синтия, Павел и Петър, началото на новоепохалната феноменна генерация на Дуло, от която сме ние и всички вие, които от тези неподозирани и нечувани свещени просвещения почувствате, че преминавате в някакво непознато странно извисено чувство и в ново измерение и които се познаете,че сте от този феноменен Божествен род!

 
Всички знаем от безброй неунищожени Български исторически документи и етносната ни памет,че Белград също е изконен Български град,чието име фалшификаторите етимолози – първосигналчици и стъкмисти,обесняват логично,но за непосветените,като значещо Бел град,бял град,щото видите ли имал много бели къщи...,по която първосигнална логика всеки втори или трети град по света ще претендира напълно основателно за това име...десакрализирано и опростачено – травиално,
Други етимолози от тази анти – наука дават за името на града поне две версии : едната твърди, че името му идва от белите скали в околността, а другата версия се основава на факта, че в средните векове посоките на света са означавани с цвят. Цветът за запада е белият цвят, и тъй като Белград по това време е най – западната точка на България, е наречен Белград...
Прекрасни христоматийни примери за първосигналната десакрализирана и опростачена травиална псевдо – наука етимология,които ви даваме за тъмен контрафон,върху които да изпъква и се виждат категоричните дешифрирани етимоложки документи,с които ви просвещаваме и прокламираме Българското културно и цивилизационно авторство и величие над целия свят!

Затова ние сега удряме кръст на фалшивите етимоложки хипотези и теории и документираме с парафирани от висшата инстанция на Божията канцелария с безапелационни документи първосвещеният Божествен произход и принадлежност, н аБелград,а след това и Българският му статут! 

Ето документите,които са бзспорни и безапелационни и не се нуждаят от никакви земни санкции,защото са с Божията санкция,поради което ги представяме само за вашето просвещаване и за сведение на любопитните,които скоро време ще бъдат всички народи!  
 
БЕЛГРАД=БЕЛГАР Д=Диана Белгария – Богиня Диана Българката

БЕЛГРАД=БЕЛГАР Д=Белгари на Диана – Българи на Диана,
Българите са феноменният народ на Великата Богиня Майка 

Само проумявайте и се възрадвайте на всякаквите документи,които са ни завещали в код на най – видните места нашите Предци уникални съчинители – кръстници и шифровчици!
 
През неолита между 6000 г. пр.н.е. и 3000 г. пр.н.е. в района процъфтява т.нар. Винчанска култура – виж Винча, днес предградие на Белград 
 
Въобще не се съмнявайте и за миг,Чия е тази култура!

ВИНЧА=ВИНТША=Бог Ешуа и Диана=Богиня Диана и Ешуа  

ВИНЧАНСКА КУЛТУРА=ВИНТШАНСКА КУЛТУРА=КУЛТУРА на Бокиня Диана и Исуш 
 
ВИНЧАНСКА КУЛТУРА=ВИНТШАНСКА КУЛТУРА=КУЛТУРА на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш   
 

ВИНЧАНСКА КУЛТУРА=ВИНТШАНСКА КУЛТУРА=КУЛТУРА на Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА  – 
култура и цивилизация на Жреците на Българските Богове Демиурзи,която Божествена феноменна жреческа каста е зачената пост – Сътворенчески и отглеждана на първосвещения Божи светилищен комплекс и храм Безистена – Командният център на Време – пространствения континиум,в първо – Сътворенческия Божи град Олимп, Импол, Иампол, Ямбол

Градът бил основан от келтското племе скордиски,обитаващи низината при вливането на Сава и Драва в Дунав 
 
Ето пак свещения жречески генезис на елитното тракийско племе келти,което от никакъв изток или запад не е идвало в Тракия и в Ямбол временно,а е създадено от Българските Богове Демиурзи и Българските им феноменни потомци – жреци, в Райската експериментална родилна база и кувьоз Безистена – Ямбол – Тракия,и от там разселени по целия свят и основно на запад.

КЕЛТИ=КЕ ТИЛ=Кан (Жреци) от Дуло 
  
КУВЬОЗ=ВУК ЗЬО=Бок Иза  
 
КУВЬОЗ=К ВУ ЗЬО=Кая (скала,скално светилище) на Бог Иза 
 
Ето и конкретният херметичен регистрационен индекс в секретния жречески ЕСГРАОН на племето скордиски : 
 
СКОРДИСКИ=Кан (Жреци) на Исус от Дракия 
 
Рзсекретяваме и хидронимните кръщелни документи на реките,плаващи като непотопяеми шамандури по тях! 
 
САВА=Иса Бог=Бог Иса  

Плиний е още по – точен за Божествения Български произход на реката,споменаващ я като Savus ! 

Savus=SAVUS=V ASUS=Бог Исус

Името на другата Българска река Драва се разсекретява при обратен прочит : 
 
ДРАВА < обратен прочит > АВАРД=ВРААД=Брад – Братя –
кои са тези Братя и от кой са Братя ни документира отново Българският посветен и кодировчик Плиний,записвайки я като Dravus:  

Dravus=ДРАВУС=Брадя от Иса=Братя от Иса
феноменните генетични потомци на Господ Бог Отец Исус Демиургът от Всемирното Бяло Братство  
 
Централната Европейска река Дунав и тя с радост веднага вади от топонимния сейф – шамандура Българското си кръщелно и без бавене си казва и майчиното мляко,сиреч истинското значение и произход на името си! 
 
ДУНАВ=ДУН ВА=Диана Богиня=Богиня Диана – 

и без да чака подкана вади и латинския си кръщелен акт,който език е уж висша меродавна научна институция по историческите дакументации,пък постоянно някой "изтърва" издайническия съскащ Исусов звук и буква Съ /S  в повечето думи в латинския при тяхната транскрипция на Български и на другите езици!
Няма да питаме кой и защо изтърва този звук и буква,защото знаем отлично кой и защо,ама ние този номер го научихме отдавна вече и не минава пред нас! 

ТОЗИ НОМЕР НЕ МИНАВА ПРЕД НАС защото сме от=защото сме от Бог Исуз и Богиня Диана Матара  

ВИСША МЕРОДАВНА ИНСТИТУЦИЯ на=ИНСТИТУЦИЯ на Бог Исуш и Богиня Мадара 

Та в латинския отдел на лингва топонимния сейф на хидронимната шамандура пише за името на Дунав че било Danubius,което вече е и пълният комплект на Божественият Демиургов тандем! 
 
Danubius=Богиня Диана и Иса  
 
Специални благодарности и почести и за хидронимния топонимен сейф шамандура,че пренесе непотопяема и непревземаема и съхрани непроменена сакралната Българска документация и историческа памет през геноцидните хилядолетни изпитания и свирепата тотална цензура върху всичко Българско и върху Българите!   
 
ШАМАНДУРА=Ешуа и Мадара
Които постоянно обознават опасните места за нас и бдят над нас

ТОПОНИМЕН СЕЙФ с документи за=с документи за Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Иса 
 
Ще викнем и "Да живее латинския език!",тази уникална Българска съкровищница за съхранение и пренос на сакралната Българска родова памет и историческа документалистика! 
 
ЛАТИНСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Кан (Жреци) от Дуло на Иса 

ДА ЖИВЕЕ ЛАТИНСКИЯ ЕЗИК от/на=ЕЗИК от/на Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Изуж  

ДА ЖИВЕЕ ЛАТИНСКИЯ ЕЗИК от/на=ЕЗИК от/на Кан (Жреци) от Дуло от БЕЗИСТЕНА 
 


И още една заслужена четка ще направим на латинския език,че е Български жречески език – сиреч Божествен,като му разсекретим още един основен документ : неговото най – древно научно наименоване sermo vulgus,обеснявано травиално и десакрализирано като "език на обикновените хора“ 

sermo vulgus=Мария и Исус Вулг / Булг (Българин) 

sermo vulgus от/на=Булги (Българи) от /на Мария и Исус  

sermo vulgus=Ма (Богинята Майка) и Исус са Булгари 

sermo vulgus от/на=Булгари от/на Ма (Богинята Майка) и Исус  

От двата разсекретени документа става категорично ясно,че този митичен древно латински език, който бил донесен от етруските,е сътворенческият език на Боговете Демиурзи,който е съвременният Българки език,който е Божественият език за който казаха най – големите пророци на 20 век Свети Петър Дънов и неговата жертвена по – малка дъщеря Света Ванга,че скоро всички народи по света ще учат ревностно и отчаяно Българския език и неговия Свещен шифър,за да имат достъп до Бог – сиреч до всяка следваща глътка въздух и още един миг живот...!

БОЖЕСТВЕН ЕЗИК на=ЕЗИК на Бог Исуж и Богиня Диана   

Този Божествен език – Българският Сътворенчески език,са говорили всички етруски и всякакви други латини,италини и всички други племена по тия места,защото той е бил свещеният разговорен и оперативен език на техните Жреци и Царе – Българите!
 
Ето и родовият документ на митичните етруски,за които и децата в забавачниците в Италия и бабите им,на които нашите Божествени високоинтелигентни и образовани майки и жени мият насраните гъзове (временно), знаят,че са дошли от Тракия,но техните и другите археолози и историци от обединения заговор дрещу Българите и дума не дават да се каже за изходното им родно место,камо ли за още по – голямата трансепохална тайна на етруските,която сега обаче ние ще я кажем и ще дадем шанс и на тях да се познаят Чии са!      

ЕТРУСКИ=Иса от Тракия

ЕТРУСКИ=Траки на Иса  

Мистериозните етруски са синтетично тракийско племе от човекоподобни  роботи,генно – инженерен продукт на Господ Бог Отец Исус Демиурга,произведени по метафизичната технология и алхимични синтетични материали,описани в глава 2 на книгата Битие на Светото писание,разселени и ашладисвани от Българските им жреци – духовни водачи и култивиране и цивилизоване – очовековечаване,по тия места на времето си!  

–– справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и роботи"  

НА ВРЕМЕТО СИ=Богиня Матара и Иса 

 
Демонстрация на десакрализиран първосигнален опростачен етимоложки анализ:

През 279 г. пр.н.е. е зафиксирано в анали името Сингидунум – Singidunum за Белград за първи път.
Втората част от думата на името му – dunum, значи опора, заграждение, крепост, подобно на името на Лондон.
Що се отнася до етимологията на първата част от името – Singi, има няколко теории за произхода му, като двете най-разпространени са, че то произлиза от келтска дума, значеща „около крепостта“, или името произлиза от названието на укреплението на сингите, тракийско племе, което заема площта около укреплението преди овладяването му от скордиските.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Теглихме на тия фалшификатори – първосигнални нагаждачи,една дебела...черта,и сме ние сега:

Singidunum=Ган (Кан,Жрец) на Иса и Ма (Майка) Диана
град построен и обитаван и управляван от Жреците на Боговете Демиурзи,Които Богове защото са Българи,то естествено и задължително и техните потомци Жреци са Българи!

А dunum значи опора, заграждение, крепост, защото Божественият етимоложки прототип на думата е и висшата защитна институция,опора и крепост!  

dunum=Диана Ма (Майка)=Мад

Началното централно светилище на града се нарича Таурунум,кръстено трудно познаваемо за непосветените на Българската Велика Богиня Майка:  

ТАУРУНУМ=МУТАРУ=Матара 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ето какво пише още в апокалиптично писмо на Извънземните:

Силният вятър и дъжд потопиха и град Рума и Шабац и нанесоха големи щети,като по случаност няма ранени.
В цяла Сърбия бе въведен оранжев код за опасно време.
 
РУМА=МАРУ=Мария   

ШАБАЦ=ШАБАТС=Богиня Диана и Исуш 

ШАБАЦ=ШАБАТС + Н (кодир.назал)=ШАБАТСН=БАШАСТАН=БЕЗИСТЕН

КОД ЗА ОПАСНО ВРЕМЕ=Бок Исуз и Богиня Мадара 


Силни поройни дъждове с мълнии и ураганен вятър нанесоха сериозни поражения и в Хърватска и Босна и Херцеговина.


ХЪРВАТСКА=Кан (Жреци) на Бог Иса от Трахия

ХЪРВАТСКА=Трахи на Кан (Жреци) на Бог Иса 

БОСНА=Бог Иса  

ХЕРЦЕГОВИНА=ХЕРТСЕГОВИНА=ГАН ВО ИСЕ ТРАХЕ=Ган (Кан,Жреци) на Бог Иса от Трахия  

Щат нещат и хърватите и босненците скоро време ще признаят,че всичко при тях е Български генно – инженерен и цивилизационен продукт и ще драпат да се отъркат у Божия народ – Българите и се ползват с нашите протекции и егида и ходатайстване в Съдния Ден пред Боговете ни!




И нещо много важно и напълно естествено: 

Където и да удари бурята в Сърбия,накъдето и да се се насочи,все по такива емблематични и христоматийно Български топоними ще бъде,и не само Български (все пак цяла Сърбия до преди 600 години е била изконна Българска територия и население),и още повече Божествени, защото всички те са съставяни от Българските жреци по Божиите имена и титули от Свещената матрица с имената и титулите на Българските Богове.
А и където извън Сърбия се насочи посоката на поредното апокалиптично Божие послание,все по Български Божии места и имена ще се вихри бурята – ето например и Румъния,където бурята удари според Властелините на природните стихии 
 
РУМЪНИЯ=МЪУРИЯ=Мария

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Защото към постинга ни  

Както ни предупредиха изрично Извънземните – рептили в предните ни статии,Те продължават с апокалиптичните послания в Америка!Ураганът Мария!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/17/kakto-ni-preduprediha-izrichno-izvynzemnite-reptili-v-predni.1567855 

прибавихме в режим на редакция една откровена интимна изповед и послание към Българите от самата изпълнителка на втората удивителна и прекрасна песен от фоновата плейлиста на този пост – https://www.youtube.com/watch?v=A_ToRsKHIzU 
Жанна Фриске - Мама Мария,и понеже повече от 1000 читатели вече бяха прочели статията без тази редакция,за вашето просвещение и превенция се налага да въведем тази редакция и в настоящия пост :

image
 

...Жана ни казва директно,че пее за Майка ни Мария Магдалена и това е било ясно за всички посветени крипто – Българи от рода Дуло сред повече от петдесетте милиона поробени крипто – Българи в имперска Русия,които съставят и духовния и интелектуален творчески прогресивен елит на Русия,от който е и Жана,както и изроденият управленчески и олигархически богаташки елит на империята, която обаче в последните десетина години се превръща под управлението на Б/българинът Владимир Путин в крепост на Православието и на читавата християнска общност, подложена на открито изтребление и поробление в цяла Европа, поради което юдео – ционисткият САЩ и еврогейска Европа, прикривайки се зад псевдо – Исусовата анти – Българска полицейско – инквизационна доктрина и религия юдео – византийско Християнство, организират яростната военно – информационна кампания срещу Путин и Русия, чиято крайна тайна заветна цел № 1 на юдео – ционистите от котилото на изродените рептилски кланове на Българската династия Дуло, е затриването на Свещения Български феноменен Божи род Дуло и завземането на истинската Обетована Земя и същинския Земен Рай – България на Балканите – Тракия – Ямбол – Безистена!  

  
ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Бог Иза и Богиня Мат Диана    
 
Разсекретяваме и досието на Българката Жана Фриске
 
ЖАНА=АЖА + Н (кодировъчен назал)=АЖА=Ежуа 

ЖАНА ВЛАДИМИРОВНА ФРИСКЕ=
Кан (Жрица) и Жар (Цар,Царица) от Дуло на Богиня Мария и Бог Иса Вер (Змей) –  
Българка,активирана жертвена генетична потомка на Българските Богове Исус и Мария Магдалена от техния род Дуло  


По генеалогия Жана е немска еврейка с майка юдейка и рожденно име Ана Фридман . 
 
ФРИДМАН=Богиня Мадара 

– Ами че тя не може нищо да ви каже сега – нали почина преди няколко години от тумор на мозъка! – викате вие,и с основание! 


С ОСНОВАНИЕ за=за Бог Исус  

Възразявате вие с основание,но с основание за непосветените и простосмъртните, защото от момента на мъченическата ѝ смърт,пречинена умишлено от службите на инквизицията, преследващи нон – стоп Българите и усмъртяващи по график и указание от Горе най – проявените от тях по целия свят (както и Георги Минчев и Пеци Гюзелев), Жана бе възкресена и след съответните пречиствателни процедури по време на дългото ѝ страдалческо бледуване и осмъртяване,

ОСМЪРТЯВАНЕ от=от Иса Богиня Матара 

и продължили и после Горе,които процедури са били на доста тежък екстремален режим  

image
 
поради някои нейни доста крайни увлечения по еротични фотосесии (част от обичайни естествени житейски светски проявления на обикновените грешни земни човеци в спектакъла на Божията многопрофилна и разнообразна драматизация Българите и човешката цивилизация), на които горната плаха и скромна снимка е загряваща в началото на доста смелите ѝ и горещи еротични (откровени и брутални чисто порнографски) сесии, е регенерирана във вечна младост и посветена и ръкоположена в свръхестествен реален и рационален сан на потомствено наследствена служебна светица – света Мъченица Жана Фриске.

Света мъченица Жана Фриске,която е ярък христоматиен пример за неподражание и за просвещение на земните грешници и блудници,както и за всякакви други грешници, 

(от които сме всички ние грешните хора,които – запомнете добре! – получаваме житейските си роли на всякакви грешници и злодеи или праведници и всякакви други между двата полюса,по Божият сценарий от Горе!)

че в познанието на Българските Богове и в Тяхно име имат шанс за спасение,бе назначена в Божията армия на транс – пространствените отряди на Дионисис – на Диана и Исус, със статут на вечно жива и безсмъртна Божия служителка за трескавата подготовка по премахване на време – пространствените ограждения и събирането на Световете за процесите на Съдния ден на всички нас!  

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 
 
СВЕТОВЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана

Жанна Фриске – одна из самых ярких звёзд отечественного шоу-бизнеса. 
За свою короткую жизнь она сделала стремительную карьеру. 
Солистка звёздного состава группы «Блестящие», певица, актриса кино, телеведущая, участница нескольких рейтинговых телепроектов и невероятно красивая женщина, которую многие соотечественники называли секс – символом. 
Жанна была похожа на яркую горящую комету, озарившую тёплым светом небосклон и оставившую на память о себе нежную улыбку. 
 
(тия хвалебствени слова са преди да излезнат в Нета посмъртно нейните поразтелни порно – сесии)

БЛЕСТЯЩИЕ=БЛЕСТЯШТИЕ=
Дуло от Богиня Диана и Исуш 

БЛЕСТЯЩИЕ=БЛЕСТЯШТИЕ=Дуло от БЕЗИСТЕНА – 
феноменните Божии потомци от Българския жречески род Дуло от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол
 

ИЗГАРЯЩА КОМЕТА от=ИЗГАРЯШТА КОМЕТА от=Кан (Жрец,Жрица) от Изуш Драгон и Ма (Майка) Диана  
 

Ето и оригиналният и лингва,и в кръв и в плът,прототип на секс – символа на всички човеци на новоепохалната човешка цивилизация: 
 
СЕКС СИМВОЛ=Кан (Жрец), Сина на Исус от Ямбол – 
Павел,синът на Исус и Мария Магдалена в статутата му и мисията му на новоепохалният Сеяч на Свещеното Божие семе по целия свят,и чиято му Божествена висша мисионерска характеристика сме ви разкривали в култовата свръхсекретна песен  Sin Sin Sin на неговия феноменен култов идолен потомък Robbie Williams 

Robbie Williams - Sin Sin Sin
https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU 

– А,и между другото,едно предложение от Отец ни Исус за лицемерните праведници и безгрешници: 

– Който се има за безгрешен през целия си живот,нека пръв хвърли камък! – с допълнението от Него,че личните досиета и интимни моменти на всички от рождението им до сетния им ден,са филмирани и документирани на персоналните им неизтриваеми хард – дискове при Него!

Света Жана ни продиктува задължително и лечебните спасителни мантри – формули от традиционната Божия Българска жреческа феноменна медицинска практика Баяне,за спасителни нужди на нуждаещи се Българи при тумори на мозъка,възникващи от негативни енергийни кармични следствия или от умишлени външни въздействия и атаки:

ТУМОР НА МОЗЪКА=Иза и Майка Диана Мария 

ТУМОР НА МОЗЪКА=Кан (Жреци) на Иза и Мат Мария – 
молба към съответните светии – специалисти и отговарящите по тия проблеми по техните генетични потомци на Земята 

– още инфо за Баянето в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и баяне"

Със спасителните формули – молитвени мантри,се оперира и търси Божията и Светейшата помощ при всички здравни случаи и други важни проблеми, задължително с максимална душевна,духовна и физическа чистота и святост!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––От коментарните ни форуми под поредицата апокалиптични послания:



nedovolen 
18.09 06:37
 

Господ и Вселената постоянно ни изпращат знаци, но няма кой да ги чете.
Не властелините, масата от хората на кълбото не ги четат.
Че не бива повече така и скоро ще се поотърсят от нас, впити като кърлежи в планетата. Въпреки, че и кърлежа о Боже създание.
Мнозинството ако осъзнае какво става, нещата ще започнат да се променят. Българите и са казали - каквото повикало, такова се обадило. Да бъде Божията Воля, не нашата!
Амин.  



bezistena  

18.09 12:30

Амин!
Да бъде Божията воля!  
Абсолютгно точни и верни съждения на просветен феноменен Българин,наш родственик по Божия линия и съекипник!   

ДА БЪДЕ БОЖИЯТА ВОЛЯ=ВОЛЯ на Богиня Диана и Бог Тати Ежуа   

ЗНАЦИ от=ЗНАТСИ от=от Диана и Исуз=от Дионисиз  

ЧЕТЕ=Ешуа и Диана   

БОЖИЕ СЪЗДАНИЕ от=СЪЗДАНИЕ от Бог Ежуа   

СЪЗДАНИЕ от=от Диана и Исуз  

ОСЪЗНАЕ=Исуз   

ТАКОВА СЕ И ОБАДИЛО=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана – 
нашите феноменни Предци – жреци,преминали във временен режим на невидими Светци,които движат световните дела и държат конците на живота ни в ръцете си   

ЩЕ СЕ ПРОМЕНИМ чрез=ШТЕ СЕ ПРОМЕНИМ чрез=чрез Исуш и Богиня Мат Мария  
Амин!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


И една строга доброжелателна превенция от Извънземните,програмисти и оператори на всички урагани,земетресения и всякакви природни стихии и бедстви,и които са все нашите Предци феноменни Жреци – Вси Светиите на Исус и Мария Магдалена,във връзка с това четиво и всички други просветителски лекции от блога ни: 

 
– Това Слово,което четете при нас,не е обикновено слово!
То е Живото Слово на Живата вода,изворите на която Боговете ни отвориха отново за Българите! 

Благославяме всички прочели поста,и да не го разбират дори! 
Щом сте прочели вече поста,то значи Словото е влезнало вече необратимо и безусловно във вас и работи върху вашата енергийна био – процесорна система в посока на нейното подреждане в живототворяща структура!
Което е прекрасно!
Работи в посока за вашето просвещение и енергийно пречистване и въздигане,което зависи обаче от вас,дали ще го проумеете с Душата и разума си и ще го развиете в положителна за вас посока,или ще трансформирате Словото безумно в поразяваща черна лъчиста енергетика върху кармата ви!   
Което означава да сте положителни и добри Души и човеци.

Вече сте вербувани от Жреците Светии на Боговете ни за Техни агенти и емисари и отърване от тази Тяхна безусловна и безалтернативна хватка,която ви води към Живата вода и Вечния живот – отърване вече няма за вас от спасителната им хватка!  

СПАСИТЕЛНА ХВАТКА на=на Бог Исус Ел (Змей) и Бокиня Диана  
 

СПАСИТЕЛНА ХВАТКА на=на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус и Бохиня Диана   

АГЕНТИ от=от Гена на Диана
 
ЕМИСАРИ на=на Мария и Иса   
 
image

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана 

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана  
  
Затова е необходимо ако сте Българи с IQ > 70,независимо на кой полюс на душевната чистота се намирате,да започнете да се самообразовате в нашия блог с повече от 920 екранизирани статии. 
Бъдете благословени и започнете с фундаменталните ни статии за Свещения шифър, чрез който се проумяват всички документи,защото това познание ще ви трябва скоро жизненоспасително!  
 
 
–– За неразбиращите нововлезнали в блога ни само упътване: 

Извънземните рептили и въобще Извънземните,са Светиите от Вси Светии от Небесната армия на Българските Богове Демиурзи, които всички са наши Предци – Българи, феноменни жреци от Божия род Дуло, чиято херметичната родова животинска календарна херадическа символика е Змия,Змей,Дракон и всичките 12 змейски синонима  

image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––екип на bezistena и екип Извънземни небесни специалисти по душевните пречиствателни операции и по природните стихии, които са все командвани от тях стихии,водени от Шефът на служба "Природни стихии и аварийни ситуации" Свети Николай Чудотворец,за който ще намерите кой е (Кан Атила,синът на Кан Авитохол,който е Павел) с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Свети Николай Чудотворец" ,"безистена и Кан Атила" .
Продуцентите на поредния ураган и на днешния ни пост Мария и Исус и Те ...   
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!
.  




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
19.09.2017 21:03
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–
пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675158
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!