Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2012 14:15 - ДОЛАРИ, МАСОНИ, ТАЙНО ПРАВИТЕЛСТВО
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 58486 Коментари: 18 Гласове:
7

Последна промяна: 27.04.2012 19:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Масони…Илюминанти…Свободни зидари…Тайно световно правителствос…Това са Банкери, монополисти и собствениците на крупни корпорации: Семейството на Ротшилд, Рокфелер, Уиндзорската династия и др.
Всички президенти на САЩ не са криели, или се е намирало доказателство, че те са
Членове на тайни клубове, като „Череп и кости” и т.н., които по същество са масонски ложи.
Изключение правят само Кенеди и сегашният – Обама, - все още за него не са открити доказателства….

Именно те са измислили лихвеният процент и международните финансови борси.
На тези финансови пирамиди се крепи целият наш свят. Масоните са загадъчни защото никой не знае с какво точно се занимават. На най ниското ниво на посвещаване се говори, че масоните служат на хумани цели и за обединяване на човечеството. Изтъква се целта да се служи на „Висшия Архитект”, създател на всички неща. Колкото по-успешно е издигането в йерархията (до пирамидата), става ясно каква е тази висша същност на "Върховния архитект".


Целите на тази тайна и мощна организация са:Преобразуване на света в една държава.
Установяване на контрол над ресурсите.
Да се държат обикновените хора в невидение.

Главната цел на масонството е – установяване на Нов Световен Ред с еднаква световна валута, премахване на разликата между отделните народи и създаване на едно световно правителство.

Световно правителство

-това е над държавна структура, която ефективно изпълнява ролята на щаб на”Новия Световен Ред”.В своята работа тази организация се ориентира към интересите на малочислен елит, обединен от етническо родство. Например Русия не трябва да има лидери в това правителство и ще се използва само като източник на суровини за Новия Световен Ред.
Привържениците на теорията на масонския заговор, твърдят, че влиянието на масоните се осъществява чрез филантропски, миротворчески, правозащитни, финансови и други организаций.
На 1 доларовата банкнота присъстват всички основни знаци на масонството.

image

В левия ъгъл над надписа "The great seai" т.е. "Великия печат" е изобразена масонската пирамида от 13 тухлени реда.
Ако представим пирамидата в вид на триъгълник и дорисуваме още един така, че да се получи звездата на Давид, то шестте върха на нея ще показват буквите:
A, S, N, O, M ; от което се получава думата MASON.

image
Под пирамидата има надпис на латински: "NOVUS ORDO SECLORUM", т. е. „Новият
Световен Ред”
или „Новият Ред на Ерата".
Над пирамидата на латински пише: "ANNUIT COEPTIS" което се превежда като
„ТОЙ/БОГ/ благославя нашите деяния”.

Какво означава пирамидата с око на банкнотата от 1 долар?
Пирамидата – това е строгата ерархия, която олицетворява единството и подчинението на световните валути, и съответно ерархията на властта на парите. Над пирамидата се извисява око – „Всевиждащото око”.Това е окото на масонския бог – „ Великия Архитект на Вселената”.В самата пирамида тухлите символизират единството на всички механизми в света, ерархически подредени от които се определя върха на пирамидата – светещият масонски триъгълник с окото на „ Великия Архитект на Вселената”.
При разкодиране в десетичната система на надписа в основата на пирамидата- това са римски цифри "MDCCLXXVI", се получава: "MDCCLXXVI"=1776год. – Създаването на Америка / 04.07.1976 /, и след това като се направят малко математически изчисления/ в интернет ги има / се получава числото 666.
В дясната част на банкнотата е изобразен орел със набор от 13 стрели, който носи щит с 13 ивици и държащ в с десният си крак клонче от акация с 13 листа и 13 пъпки. Този орел е взет от държавния печат на САЩ, който е разработен от група начело с
Бенджамин Франклин.

image

Акацията е свещено дърво за масоните, и символизира здравината на масонските традиции и организации, притежаващи тайни знания и способности за възкръсване или безсмъртие. Стрелите символизират знанието и силите които са призвани да усмирят, а при необходимост и да умъртвят враговете/ разбунтувалите се поданици /, затова всяка от тринадесетте стрели в идеала заплашва един от тринадесетте етажа които показват пирамидата на поробеното човечество. Ако гледате глобално, те олицетворяват успеха, който трябва да съпътства пътя към висшата цел- световния „Нов Вековен Ред”. На лентата в човката на орела е написано "E PLURIBUS UNUM",
Което се превежда – „Един народ от многото” или „От всички – един”.
32 –те пера на едното крило на ореласа степените на посветеност в масонските ложи, а 33-те пера на другото крило показват 33та , висша и свръх тайна степен.
„Великият Архитект На Вселената”, много обича шестолъчната звезда на Давид и
много пъти на долара се среща числото тринадесет:
13 листа в палмово клонче в орела, 13 маслини в палмовия клон, 13 стрели в другия си крак, 13 ивици върху знамето на гърдите му, 13 в 5-лъчната звезда над главата на орела, 13 реда на пирамидата, 13 букви в думите над пирамидата, 13 букви в думите над орела, 13 перли от ляво и от дясно на кръга на"печата" (2 пъти по 13),
И така 10пъти 13. Къде още има 13? Те са замаскирани:
-на щита на орела са изобразени само 12 тънки хоризонтални линии,
но на върха е оставено място за още една, последната, 13 линия.
- В центъра на копюра има голяма буква „N”, това е 13 буква по древногръцката азбука.
Числото 13 в кабалистичната символика означава 13 степени на посвещаване,
а в окултните ритуали 13 е един от знаците на сатаната.
Официално се счита, че това означава първоначалния брой на обединилите се щати.
В центъра на банкнотата е надписа „Ние вярваме в Бог” (In god we trust). Ясно е в кой „Бог” те вярват, и какъв „Световен ред” те стоят. Забележете, че кръста, главния християнски символ на християнския Бог, на долара го няма..въпреки, че надписи за Бог има, но за кой бог – там не е уточнено.
Чий са очите на върха на пирамидата?...
Кой е този велик архитект?...

image

Може би е неизвестен пришелец?...

Оригинала е - ТУК!
Публикувано от Николай Николов





Гласувай:
7


Вълнообразно


1. анонимен - miniouishiba
27.04.2012 15:55
VASTA MAIKA MASONSKA DA CUKAM VII PENDERI STE VINONI SESTRITE I DASTERITE MI DA SA URVI TO ZA TVA TOA VELIK AR NA VSELENATA BVA Nkazva da ste gayove sto gi karte da sa cukat kat jivotnoi ve vasta mam marcsi smotani zidarski ot sc sekrta na tomito krus kadei hristyanstvoto pitam i otg nresta kak moi sa klaniate namacsina komp kat tya e v pmost na coveka onaz ovca kak ma rodio s cipovet i baitovite ili ot krav i palt i koi posle mi gi inpln,znam no tvae v protivodeistvie na plana vi vs da sme macsini .e po dobre ot kravopici i kanibali nali m<asonski otk kuceta .
цитирай
2. анонимен - minio uishiba
27.04.2012 16:02
verno ia moia pereiro andrecshko kaz nesto takova nealo bog samo nekva nevidima sila ,andreicsho sti kaja kvai nali ma smiataie za sina mu ima edin magnit v centara na vselenata.i toi izlachva p+ol i otr magn impulsi i bog e haknal edin radiopriemo predavatel da hvasyata sicshki valni na vselenata.masonski izrydi sto momictata mi a cukaha kat jivotni sas deset do 100 maje i ot taz jena jena staa li ili parcsl i sto trsea si iazimam obratno razbita i bolna ot ninfomania piatam?
цитирай
3. анонимен - minio klocsara
27.04.2012 16:05
kajete ve putki maini komp sto se vraste pri men ninfomnki i izpoebani s hiliadi broiki i nujno li e da vio lekuvam s lubov ?kat ma ostaihte da iam hrana ot kochovete ne trea li si pomagame zaedno?
цитирай
4. анонимен - dfgdhhe
27.04.2012 16:08
тези банки ни ебаха майката .. само кредити знаят да дават. опитах се да започна бизнес, изпълних всичките условия за да ми дадат виртуален пос терминал и отхвърлиха без да назовават причина.. така пишеше и в договора - запазват право да не назовават причина за отхвърляне.. вместо да назовът къде е проблема за да го оправя, те ме отебаха, а и за сайт платих.. а уж банките помагали за бизнеса. Глупости само гледат да заробват и да работиш цял живот за да връщаш ;) върховния архитект и върховен разрушител ;D
цитирай
5. lisa19 - ...
27.04.2012 19:11
Е те това ми беше интересно: "„Великият Архитект На Вселената”, много обича шестолъчната звезда на Давид...Кой е този велик архитект?...

Най-голямата тайна на масонството е начинът, по който Великият Архитект на Вселената изпраща своите сигнали на посветените.Великият Архитект на Вселената е различен от Бога за който говори Исус.Нека допуснем, че името на единният Бог, което ще приемем в името на единната молитва ще бъде “Великият Архитект на Вселената”. Нека според масонското учение съберем един мюсюлманин, един индус и един християнин под един покрив. Пред първия великият Архитект се проявява като Аллах, пред втория като Вишну, а пред третия….Масонското учение и неговата разновидност в лицето на франкмасоните – респ. фримасоните, се опитват да обединят Началата в едно, което наричат велик Архитект. Очевидно това е опит да се въведе порядък, но зад този опит отново стои силата на Луцифер, защото както винаги се случва, всички смятат, че се молят на светлината, която даже и носи факел, а всъщност се оказва, че факлоносецът е отново служещ на тъмнината. Даже, въпреки, че името му е Носител на Светлината. Сега искат да слеят религиите ведна, а Великият архитект ще е новия бог. Бог, който ще защитава силните и неприкосновените.
цитирай
6. анонимен - Ние си говорим, правим постинги, ...
27.04.2012 22:07
Ние си говорим, правим постинги, никой не ни вярва, а Те си действат.
цитирай
7. lisa19 - Както се казва кушел,
27.04.2012 23:04
ще дойде видовден някой ден. Е, не знам кога. Ще чакаме 21.12.2012 и ще видим какво ще се излюпи.

Аз влезнах да сложа един линк с един филм, мисля точно по темата /преведен е/:
http://megimg.info/orthodoxvideo/view_video.php?viewkey=952a85b8551ba726a122
цитирай
8. kraken - Тези хора не са върха на пирамидата
27.04.2012 23:11
"Масони…Илюминанти…Свободни зидари…Тайно световно правителствос…Това са Банкери, монополисти и собствениците на крупни корпорации: Семейството на Ротшилд, Рокфелер, Уиндзорската династия и др.
Всички президенти на САЩ не са криели, или се е намирало доказателство, че те са
Членове на тайни клубове, като „Череп и кости” и т.н., които по същество са масонски ложи."

Тези хора не са върха на пирамидата.Истинските господари са анонимни и малцина знаят имената им.
цитирай
9. анонимен - prosveten
28.04.2012 01:54
istinskiat im diktator e taka nare4eniat 4eren papa,toi stoi nai visoko v ierarhiata na vatikana,stoi vinagi ot diasno na belia papa i e v 4erna odejda s 4arven poias i 4ervena kilimiavka.s o4ila e i e okolo 60-65 godi6en.toi e istinskiat SATANA.````PO DREHITE 6TE GO POZNAIAT````.
цитирай
10. анонимен - PROSVETEN
28.04.2012 01:58
napi6ete 4eren papa v utube i 6te go vidite,tova vse o6te go znaiat malko hora.ot vatikana se rakovodi celiat teatar- fakt.
цитирай
11. анонимен - http://marica. bg/show. php?i...
28.04.2012 02:06
http://marica.bg/show.php?id=80466
цитирай
12. lisa19 - 11. анонимен
28.04.2012 15:19
За мен това е дрън-дрън и някакви мистериозни мисли. Абе сега всеки си говори както си иска. А Милан Миланов може да се пробва да напише някоя книга, но кой ще повярва на това? Обичам да чета подобни небивалици, но е важно човек да остане с акъла си.
цитирай
13. анонимен - купить детское зимнее пальто
17.10.2012 08:48
Здраствуйте!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://empatia-med.ru/user/Faliaseraride/>купить женское белье </a> сандали <a href=http://igrozavr.net/user/Tealiavarflix/>одежда лурдес интернет магазин </a> вечерние платья с открытой спиной <a href=http://www.download-jet.com/user/ArorsMorifene/>обувь для купания купить </a> магазин интернет платья ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://online-kamagra.blog.hr/>Kamagra a us </a> - lowest price Kamagra xr online : Buy Kamagra medication online : <a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>c.o.d. saturday Kamagra Generic </a> - wat is Kamagra
цитирай
14. анонимен - модная одежда для парней
17.10.2012 17:53
Привет!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://www.ghalib.edu.af/user/spibeephems/>модные стили одежды </a> фото сумки женские <a href=http://tv-systems.ru/user/fliefemuloume/>распродажа обуви в интернет магазине </a> модная одежда 2012 2013 <a href=http://clegaloc.narod2.ru/>платья ольга </a> джинсы узкие мужские ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-online.blog.hr/>Kamagra Jelly cheepest </a> - who makes Kamagra st : get Online Kamagra Orders c.o.d. : <a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>Kamagra diet pills </a> - purchasing Kamagra cash on delivery
цитирай
15. анонимен - недорогие платья украина
18.10.2012 04:44
Здраствуйте!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.getindianstuff.org/user/Infepeflend/>стиляги платья </a> вязаные женские свитера <a href=http://www.autozone.org.ua/user/aliewasse/>купить бижутерию в украине </a> одежда милитари в украине <a href=http://botarusu.narod2.ru/>распродажи в интернет магазинах </a> интернет магазины украины ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-oral-jelly.blog.hr/>on line Kamagra st </a> - Buy and purchase Kamagra Online : Buy Kamagra Australia : <a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>Online Kamagra Order a prepaid mastercard </a> - low cost Kamagra Online fast delivery
цитирай
16. анонимен - вечерние платья фото короткие
19.10.2012 09:12
Привет!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://selectsoft.ru/user/IodiPelimiliX/>где купить недорогие джинсы </a> детская одежда интернет магазин <a href=http://dyxi-vremeni.info/user/TeabbyperaF/>игры барби платье </a> платье напрокат донецк <a href=http://dejavu.ua/>интернет магазин сумы одежда </a> ботинки ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-now.blog.hr/>Kamagra tablets 100mg ajanta </a> - UK Cheap Kamagra Jelly : Cheapest Jelly Kamagra UK only : <a href=http://online-kamagra.blog.hr/>Kamagra 100mg cialis Online </a> - Kamagra Oral Jelly 100mg order
цитирай
17. анонимен - каталог платьев 2012
19.10.2012 18:12
Привет Всем!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://otmotka.org/user/goomboday/>бон брикс каталог одежды </a> джинсы галифе женские <a href=http://urc-femida.ru/user/simavibra/>купить рюкзак десантника </a> купить зимний костюм на мальчика <a href=http://dejavu.ua/>куртка аляска купить в украине </a> одежда украина ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://get-kamagra.blog.hr/>Kamagra delivery </a> - wirkung von Kamagra : Kamagra tablets review Buy online : <a href=http://kamagra-paypal-online.blog.hr/>where Buy Kamagra Canada </a> - Oral Kamagra
цитирай
18. анонимен - reverse phone
29.10.2012 01:09
jeqfecgkpnchbinexdoxayb, reverse phone lookup cell phone cellular phone <a href="http://101reversephonelookup.com/">reverse phone</a>, hjhiehlkcqeehxkcxleqn <a href=http://101reversephonelookup.com/>reverse phone</a>, dmhxbgeadaexllxgwkz
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1819955
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031