Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2012 19:46 - ШШШТ! ТИХО! ЧУВАТЕ ЛИ ГЛУХ ВИК ЗА ПОМОЩ? ТОВА Е ЗВУКЪТ, КОЙТО ИЗДАВА ЕС - РИМEЙК
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 7850 Коментари: 13 Гласове:
11

Последна промяна: 01.06.2012 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Оригиналът е -ТУК!
Шшшшт, тихо! Заслушайте се! Чувате ли един глух тътен, грохот? Това е звукът от разрухата на Европейския съюз.

Началото на края. Предрекоха го известни финансисти, предвещаваха го и политици, произнасяха се и врачки – ЕС ще се разпадне. Е, дойде часът на разединението и вече нищо не може да го спре. Според едни разпадът е бил неизбежен още със зараждането на идеята, според други – присъединяването на бедни държави като България е*а майката на цялата система. Май по-скоро второто!

Тоз, който се съюзи с българите, губи! Това се знае отдавна, то не беше римска, османска, СССР, сега са наред НАТО, САЩ и ЕС!

И без това сме си клоаката на ЕС!

България бе присъединена! Това ще да е била най-голямата грешка на Европейския съюз и най-грешното решение на страните – членки. Не знаят ли, че „Тоз, който се съюзи с българите, губи”?! (Справка: Първата световна война, Втората световна война, СССР…) Дали причината е, че България носи лош късмет, лоша поличба, или просто защото сме си българи и притежаваме стихията да разрушим всичко, до което се докоснем. Факт е обаче, че ако ЕС си е търсил малка държава за кадем, България е била най-лошият избор. И сега ще си понесе последствията, гледайки отстрани как се разпада.

Окрадохме евро парите!

Още с присъединяването на България към ЕС, новите ни „събратя” се хванаха за главата какво ги пиле окълва. Не стига, че държавата е разядена от проблеми, които никой съюз не е в състояние да реши, ами на всичкото отгоре и окраде евро парите. В това отношение България се представи като отличник – на първо място по измами. Особено в правителството на Станишев падна едно усвояване на парите, което историята на ЕС не познаваше. Европейците стискаха зъби, докато накрая не скръцнаха и… спряха кранчето. А българите толкова се обидиха на тези мерки, че си го преместиха в другия крачол. Не знае ли Европа, че ние сме врели и кипели в циганските работи?

Интегрирахме си ромите! И като стана време за цигански работи, България заплаши Европейския съюз и като пресели ромското си население в европейските страни. Дай му на българския ром да се интегрира – като чу, че влязохме в Европата, първи се възползва от отварянето на границите. Цели катуни се изнесоха из Франция, Австрия, Румъния, където демонстрираха нагледно пред европейците урока „Как да заличиш една столица за 60 секунди”. Париж стиска зъби, докато накрая и той скръцна. България обаче се направи на обидена и тропна с крак: „Парите може и да ни спрете, ама ромите няма да ни ги пипате! И те са хора!”.

Изядохме им хляба. Европа не мисли като Франция - тя остана без ума и дума.

След ромите, бедните българи и те решиха да се възползват от ЕС и хукнаха на гурбет. Но както винаги, българинът не знае мярка и мало и голямо се изсели в чужбина. Миграционната вълна българи заля Европа с такава сила, че се чудиха откъде им е дошло. Как откъде? Изотзад – откъм България! В един момент българинът стана заплаха за пазара на труда в Европа и местните започнаха да гледат на нашенеца с още по-голямо пренебрежение. Българинът има евтина работна ръка, която прави всичко за (по?!) 1 лв.

И тъй, скоро в България ще останат има-няма 2-3 млн. българи, а Европейският съюз ще бъде побългарен. И неминуемо – разрушен. Абе на кратко: *рахме на метеното (първата буквичка не е „о”).

Шшшт! Тихо! Чувате ли глух вик за помощ? Това е звукът, който издава Европа, докато България й е*е майката!


От Интернет източници.......


С скромната помощ на Николай Николов




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. enyo - Дааам..
31.05.2012 20:00
Струва ми се, че пропускаме и Османската империя, която се опита в историята да ни усвои, да ни пороби, да присъства, или както там е модерно да се казва. Известно време след това (наистина доста време б.а.) се разпадна...странно нали
цитирай
2. podvodni - В краденето на европари ни сме като ...
31.05.2012 20:13
В краденето на европари ни сме като прохождащо детенце в сравнение с Гърция, Испания, Португаля, Италия и другите бивши соц страни приети преди нас. До колкото си спомням по времето на Станишев имахме усвояемост от 1 или 3 % от еврофондовете. А и бая пари бяха стопирани навреме, щот бяха се опарили преди от маймунджалъците на приетите преди нас, та знаеха триковете. Никой не им е виновен на европците. Искаха да затворим блокове на АЕЦ - затворихме ги. Искаха да вдигнем акцизите - вдигнахме ги. Но не искаха да влезем богати в ЕС. Мислиш ли че не знаеха какво ги чака при отварянето на границите? Знаеха, разбира се. Но ни приеха по съвсем други причини, макар и да не им се искаше.
А истинската поговорка е, че който започне да се гъбарка с нас наистина губи. Това са го казали "цветът на европейското рицарство" след сблъсъка си с Калоян.
цитирай
3. antivlaks - Ne BG e vinovna za razpadaneto na ...
31.05.2012 23:21
Ne BG e vinovna za razpadaneto na Europeiskata idea ,a .....merakat na niakoi za edin vid "Pax ...Germana" !
цитирай
4. kostadin - Почти сме покорили света - имаме ...
01.06.2012 04:15
Почти сме покорили света - имаме агенти по целият бял свят.Само нашият български край ни се вижда черен.Що ли е така ,а и Бат,Боко каза ,че сме щастливи ,че лекарите ни взимали голями заплати имало и по 35000 пък и кусур.Как да не му вярваме Той е точен ,обеща завод за боклука ,обеща средно европейско равнище .Нали ,ако каже че сме зле ще трябва да вдигне заплатите на лекарити още поне два пъти.Даже в тази криза вдигна пенсиите на вдовиците ,та сега мъжете пенсионери ,които не са умрели, спят с нож под възглавницата от страх бабата да ги не заколи за едната вдовишка добавка.Не искат и от манджите на жените си да се хранят.Веселба голяма за има няма преко сили 50 лв.Както е тръгнало като ни отвеят къщите поройте и земетръсите ще сме напълно адаптирани с по мургавите ни сънародници.А той и помощи ни дава -по 300 и отгоре париТа само чипиците му сигурно струват толкова Те и за едно боядисване няма да стигнат но да сме благодарни -това било едно добро начало според Плевнелийчето Според сведения на журналистическата гилдия като фъркал заедно с военният министър без войска мислел какви мерки да се вземат и ето ,че ББ го чул и ни помогнал.Но ние сме си виновни -не се застраховаме -е то файда и от това нема защото земетресението не било природно бедствие ,а земнобедствие и т. н .Тия които окрадоха държавата на лошия соц и станаха милионери сега ни викат ,че сме станали андрешковци....И ние им се радваме на успехитеАма само с радост производство не се прави.и алъш вериша го нема .Боко ще става оръжеен магнат Ще му се да продаде патроните на китай ,защото 8 милиарда свършват ,а има още много пътища и мостове в BG да се правят.Ще му се и другите партии да се включат ,в ремонтите на мостовете за да не попържа народа само него и сподвижниците му .Вярно че човешката памет е къса и той забрави че ще си довърши мандата ,че ако има национална стачка няма да е министър предстедател...но народа помни Бойко ,пък те и познава.За земетръса бил предупреден ,ама да се сети да звъне на червен кръст ,на ГД на полицията ,че то войъска няма пък и за какво ни е да е в BG-/браним демокрацията по света ,че то ако не са бомбите и ракетите и самолетите може да доиде и по добра хава за народите по света.Значи не е виновен бил соца за надпреварата във въоражаването но това е извън темата за всенародното ликуване в BG
цитирай
5. kostadin - В краденето на европари ни сме като ...
01.06.2012 04:32
podvodni написа:
В краденето на европари ни сме като прохождащо детенце в сравнение с Гърция, Испания, Португаля, Италия и другите бивши соц страни приети преди нас. До колкото си спомням по времето на Станишев имахме усвояемост от 1 или 3 % от еврофондовете. А и бая пари бяха стопирани навреме, щот бяха се опарили преди от маймунджалъците на приетите преди нас, та знаеха триковете. Никой не им е виновен на европците. Искаха да затворим блокове на АЕЦ - затворихме ги. Искаха да вдигнем акцизите - вдигнахме ги. Но не искаха да влезем богати в ЕС. Мислиш ли че не знаеха какво ги чака при отварянето на границите? Знаеха, разбира се. Но ни приеха по съвсем други причини, макар и да не им се искаше.
А истинската поговорка е, че който започне да се гъбарка с нас наистина губи. Това са го казали "цветът на европейското рицарство" след сблъсъка си с Калоян.

По онова време -също лошо за Тошо и нарадо сите помощи от ЕС в пълният им размер бяха около 5% от Брутният ни продукт.Колкото и да ги мразя БСП-рите по намразих депутетата в ЕС ,които се бореха да ни спрът париците.Че те онияь от давна ни броят за спонсори и само това чакаха.И пак си бехме в преход и пак ни беше забранено да си печатим пари и пак никой от народа пък и никой от депутетата не можа да прочете договора ни за влизани в EC защото народа бил съгласен...е колкото е и щастлив по сведенията от Боко
цитирай
6. apostapostoloff - Нещата май точно натам
01.06.2012 05:11
отиват. Историята се повтаря- И Наполеон, и Хитлер напразно се опитваха да изградят единна Европа (всеки по своему) и... се издъниха. Тази идея очевидно е лоша, калпава, нефелна, неосъществима. Пък е и напълно ненужна.
цитирай
7. анонимен - Бъркаш! Не този, който се присъе...
01.06.2012 11:34
Бъркаш! Не този,който се присъедини към България губи,а България КЪМ КОЙТО И ДА Е СЕ ПРИСЪЕДИНИ- ГУБИ!
цитирай
8. анонимен - Научи се да пишеш!
01.06.2012 15:31
РимЕйк, а не римИйк и предлогът е СЪС когато думата след него започва със С или З (виж си последното написано).
Прочетох само началото и края - няма смисъл повече - върнете се, завършете основно образование и тогава се напъвайте по блоговете.
цитирай
9. demonwind - ЕС
01.06.2012 18:11
всъщност въобще не е ощетен от България. Напротив - в момента България е нетен донор на Съюза - сиреч е в клуба на най-богатите, които само дават, а не получават. Европейците са роботи, но не са тъпи и достатъчно много се обиграха от краденето на гърци, испанци и италианци. Сега си взеха откраднатото с лихвите. А Гойко харчи смело от резерва и Сребърния фонд. Дреме му - и без това като дойде време да се пенсионира или ще е труп, или ще си пие дайкирито на някой екзотичен остров, докато в България се взривяват банкомати и се убиват старци за по два-три лева и купичка боб...
Просто целия Съюз върви уверено към... Съветския съюз. Ако създаването на Азиатски съюз между Русия, Китай, Иран и (евентуално) Индия стане факт, ЕС ще клекне пред вратите му като болно пале, барабар с Германия. Французите май ще излязат най-хитри - избраха си президент социалист, който бързо - бързо ще намери общ език с другарите от Кремъл и Тянанмън. Другите вълци ги яли - всеки се спасява поединично... ;)

Поздрави!
цитирай
10. bainiki - БЛАГОДАРЯ ТИ ХЕЙТЪРЧО
01.06.2012 18:58
анонимен написа:
РимЕйк, а не римИйк и предлогът е СЪС когато думата след него започва със С или З (виж си последното написано).
Прочетох само началото и края - няма смисъл повече - върнете се, завършете основно образование и тогава се напъвайте по блоговете.

БЛАГОДАРЯ ТИ ХЕЙТЪРЧО! В БЛОГА СИ СЪМ ПИСАЛ СИГУРНО 20 ПЪТИ ДУМАТА РИМЕЙК, НО СЛЕД КАТО СЪМ СЕ БЛЪСКАЛ ЦЯЛ ДЕН КАТО СЛУГА НА БОГАТИТЕ ТИКВИ, ВЪПРЕКИ ОБРАЗОВАНИЯТА СИ ТО СТАВАТ ГРЕШКИ. ПРОСТО НЕ СЪМ ДОГЛЕДАЛ. Е АМИ НЯМА ДА ПИША И ТОЛКОЗ! НЯМА ХОРА – НЯМА ПРОБЛЕМ. АМАН ОТ ПСЕВДО УЧЕНИ И ЗНАЕЩИ ТИКВИ КАТО ТЕБ! ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!!!
цитирай
11. анонимен - Ники, като видях картинката, ма...
02.06.2012 19:47
Ники, като видях картинката, материалецът , и коментарчетата се убедих, че не съм изгубил нищо и дори съм спечелил, като не посещавам "Свежо". Даже и паролата си забравих вече. Единствено, заради тебе го направих и съжалих - не се занимавай с глупости приятелю. Бачкай - на тикви ли , на кратуни ли там и ако извън това намериш някаква добра кауза, ще и най-добре... Ти сам знаеш какво можеш...
цитирай
12. bainiki - ОК!
02.06.2012 22:08
БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ НЕ СИ СЕ ОБИДИЛ! БАЧКАМ, НЯМА КАК! НА ТИКВИ БОГАТИ - ДА И ТО КАТО СЛУГА, НО ТАКА Е В МИЛАТА НИ РОДИНА! ПИША ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ И ТО КОГАТО ИМАМ СВОБОДНО ВРЕМЕ, НО ЗАСПИВАМ ПРЕД КОМПЮТЪРА ОТ УМОРА ПРИЯТЕЛЮ И ПРАВЯ ГРЕШКИ ЗА КОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМ. ИЗВИНЯВАМ СЕ, ЧЕ НЯКОГА РЕАГИРАМ ТАКА, ЗАЩОТО ТОВА Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА МЕН. ВСИЧКО ДОБРО ОТМЕН!!!
цитирай
13. анонимен - bla bla - демек глупости!
04.06.2012 12:39
Не си е заслужавало ровенето в интернет зааа тазиии...добре оцветена...глупост, да не кажа простотия, нямаща нищо общо с реалността!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1828065
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930