Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2013 22:04 - ЗЛОТО, ЛЪЖАТА И ИЗМАМАТА НИ ДЕБНАТ ОТ ВСЯКЪДЕ. ВНИМАВАЙТЕ!
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 11181 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 26.03.2013 09:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image 

ВСИЧКО ТОВА ГО ИМА И - ТУК!
Още в началото на 90-те години виждахме задаващия се геноцид над българската нация. Опитахме се да предупредим. Обявиха ни за екстремисти. Новите демократи, довчерашни комунисти обявиха българския национализъм за най-лошото нещо на тоя свят. Той, национализмът щял да спре приобщаването ни към цивилизования свят. Той, национализмът щял да ни отдалечи от демокрацията и да ни натика в пещери. Видяхме какво се случи без национализъм. 

М**А МУ ДА Е@А!!  МОШЕНИЦИТЕ, КРАДЦИТЕ И ПОДЛОГИТЕ ПАК НАДДЕЛЯХА!! ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ?! ДНЕС ГЛЕДАХ ПРЕДАВАНЕТО НА БТВ С ЦВЕТАНКА РИЗОВА И ДИМИТЪР ЦОНЕВ.! И КАКВО - ПАК ДРОГИРАНИТЕ ПЛАТЕНИ „ПИСАТЕЛИ” И РАЗБИРАЧИ НИ ЕБ..А МАМАТА! НА НАС, НАРОДА, НА ЦЕЛИЯ НАРОД! НЯМАТ СРАМА… АКО БЯХА КУРВИ ТО ЩЯХ ЗА ГИ РАЗБЕРА, НО МАЙ СА ТАКИВА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ – ПЕДЕРАСИ!!! ГОВОРЯ ЗА ДВАМАТА ИЗРОДИ ПРЕДИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, НЕ ЗА НЕГО! ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДАВАНЕТО НА БТВ „ЛИЦЕ В ЛИЦЕ”! HTTP://WWW.BTV.BG/SHOWS/LICE-V-LICE/VIDEOS/VIDEO/1437030286-PSIHOLOGIYA_NA_PROTESTA.HTML    АМИ ТО ЕДИНИЯТ СИ БЕШЕ ПИЯН И ПОНЕЖЕ ИМАМ ОПИТ В ТАЗИ ОБЛАСТ, ТО ЩЕ ВИ КАЖА: ДОЗИРОВКАТА БЕШЕ В ТВЪРД АЛКОХОЛ: НАД 300 МИЛИЛИТРА(ЗАВИСИ ОТ ПРАГА НА ПОНОСИМОСТ)! Е МОЖЕ БИ Е БИЛ И ДРОГИРАН, НО ТУК НАБЛЮДЕНИЯ НЯМАМ И НЕ МОГА НИЩО КОНКРЕТНО  ДА КАЖА.  ЗАМАЗВАТ, ЗАМАЗВАТ И НИ ЗОМБИРАТ, ТЪПАНАРИТЕ! НЕ ГОВОРЯ ЗАЦВЕТАНКА И МИТКО, А ЗА ТЕЗИ ГОСТИ! ЗАЩО КАНИТЕ ПЛАТЕНИ И НЕОБРАЗОВАНИ ИЗРОДИ БРЕ ХОРА? СРАМ МЕ Е ДА ГИ ГЛЕДАМ!! ТА ТО ЕДИНИЯ ИЗКАРА СТОИЧКОВ НАЙ - ДОЛНИЯ ТЪПАНАР!!  НО АКО КАЖЕМ НЕГОВОТО ИМЕ, И ТОВА НА  СТОИЧКОВ ТО ПОЗНАЙТЕ КОГО ЩЕ РАЗПОЗНАЯТ В ЦЯЛ СВЯТ!!! ЧОВЕКА САМО ДАДЕ ПАРИ ИЗКАРАНИ С ВИДИМ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ТРУД И ТАЛАНТ!!!! ПОВЕЧЕ НЕ МОГА ДА КОМЕНТИРАМ, ЗАЩОТО МЕ ОБХВАЩА ЗЛОБА,  И ВЗЕХ ДА СИ МИСЛЯ – ЗАЩО ДА НЕ СЕ ВТУРВА В ПОЛИТИКАТА И ДА ВИДИМ КОЙ, КОЙ Е? НЕ МИ ПУКА, НЕ МЕ Е СТРАХ, ИМАМ НЕОБХОДИМОТО ОБРАЗОВАНИЕ И АКО МИ СЕ ОТДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ, ТО ЩЕ ГИ НАТИКАМ ВСИЧКИ В НОВ МОДЕРЕН ЗАТВОР ИЛИ ЩЕ ИМ ПОРЪЧАМ УБИЙСТВО - ЕДИН ПО ЕДИН! А ДА ГИ ВИДЯ КОЛКО ИМ Е КУРАЖА?! СПИРАМ…ЯДОСВАМ СЕ – НЕ Е ХАРАКТЕРНО ЗА МЕН. ЩЕ СИ ПУСНА НАМЕРЕНИЯТА СЛЕД ДЕН – ДВА И АКО ИМАМ ПРЕДОСТАВЕНА ВЪЗМОЖНОСТ ТО ТЕЗИ ИЗРОДИ ЩЕ ГИ ИЗМЕТА И ТО БЕЗ НИКАКВА МИЛОСТ, ЗАЩОТО ТЕ НЯМАХА ТАКАВА КЪМ НАС – НАРОДА!!  ЩЕ ПОДКРЕПЯ ДВАМА „ЛУДИ”, НО СПОСОБНИ ХОРА. КАКВО МИСЛЕТЕ ВИЕ?! КАЖЕТЕ МИ И АКО  ОТГОВОРЪТ Е – НЕ, ТО СПИРАМ ДА СЕ БОРЯ! И НЕКА ХОРАТА ДА ПРОДЪЛЖАТ ИЛИ ЗАПОЧНАТ ДА ПРАВЯТ СВИРКИ БЕЗПЛАТНИ НА КОГОТО СИ ПОЖЕЛАЯТ! И НЕКА ДА НЕ РАБОТЯТ, ДА НЯМАТ ПАРИ, ДА УМИРАТ ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ, ДА СЕ САМОУБИВАТ – КОЙ КАКТО РЕШИ! БОГ ДА ГИ ПРОСТИ!!!
Цивилизованият свят се оказа циганизован, демокрацията се разви в две основни направления: демонокрация и демокраДция, а мечтаният либерален модел ни върна в средновековието. Като затворят АЕЦ “Козлодуй” ще тръгнем още по-бързо напред – към Каменната епоха. Даже не към медно-каменната, защото дотогава циганите ще изпокрадат всичкия останал метал в България.Защо и как допуснахме това да се случи? Как ще приключи унищожителния процес, ако не го прекъснем? Можем ли да променим съдбата си? Можем ли да спасим българската нация?
Можем, разбира се, че можем. Можем, ако осъзнаем какво и защо се случва. Можем, ако поискаме.
Допуснахме сегашната ситуация по няколко причини. Първата причина беше, че повярвахме в някакво измамно противопоставяне между комунизъм и демокрация. Ние не разбрахме навреме, че комунистите са се продали на демократите, че са продали и нас. Втората причина беше в силата на нашите врагове и отсъствието на съюзници. Третата причина е нашето неумение да водим борбата. И ако първото вече е ясно и на последния глупак, а второто не можем да променим, то третото зависи изцяло от нас. Не го ли направим, до 2030 година бивша България ще бъде разделена между турци и евреи, а нас просто няма да ни има. До тогава е предвидено ние, българите да бъдем разпилени по света, а които от нас останат тук, да бъдат ликвидирани физически. Предимно от ненаказуемите, от недосегаемите от закона цигани. После изтреблението и тях няма да ги подмине, но то е предмет на друг разговор. 

Ние, българите преди всичко трябва да свикнем с мисълта, че живеем не в условията на някакъв си преход, не в условията на демокрация, а под чуждо робство. България вече не е наша, българска държава и ние трябва да приемем тази мисъл. Ние сме окупирана държава и оттук трябва да тръгват нашите мисли, когато предприемаме едно или друго действие
.


Отвсякъде ще дойдат пришълци, които ще ви предлагат всевъзможни сделки. Не им вярвайте, колкото и изгодни да ви изглеждат предложенията. Никой не ви мисли доброто, всеки идва при вас да ви граби, защото всеки мисли как да спечели от вас. Не се лакомете за големи суми, защото парите могат да се обезценят и да се превърнат в куп ненужна хартия. Имуществото, с което те идват е ваше, защото с ваш труд е спечелено. Морални са всякакви действия срещу грабителите, защото българските богатства ще останат на българска земя.


Укривайте своите доходи, не излагайте на показ своето имущество. Правете всичко, което ви е по силите, за да плащате колкото си може по-ниски данъци, а когато е възможно, нищо не плащайте. Вашите пари отиват за въоръжаване и заплати на антибългарите, отиват за унищожаване на българската нация. Не е ли престъпление сами да купим ножовете приготвени за нас и нашите деца?

Не вярвайте на властта. Те е небългарска. Недоверието към представителите на антибългарските сили е залог за нашето оцеляване. Тези представители невинаги съзнават какво вършат, но вие не ги допускайте до себе си. Те са слуги на една чужда сила и техните действия са враждебни на нашите интереси. Това, което нашият враг желае, е вредно за нас.

Сътрудничеството с предатели и пришълци е предателство към българската нация и българските национални интереси. Наказвайте предателите и враговете, когато случите сгоден момент за това. Спомнете си българските хайдути, останали като герои в народната памет. Не се излагайте на прекомерни рискове, но и не съжалявайте небългарите, защото те към вас съжаление не изпитват. 

Търсете доказалите себе си националисти, търсете преминалите през огъня на борбата българи. Те имат достатъчно опит и знаят как да поведат новата борба. Мнозина от нас ще бъдат премахнати, но не всички ни ще успеят да премахнат. Ние ще съществуваме, докато съществува български народ! Ние ще се борим за своя народ, докато дишаме!

Когато не можете да се свържете с някой от нас, създавайте свои организации, създавайте групи за защита на вашите интереси и не допускайте в тези групи случайни лица. Наказвайте провокаторите така, че те да не смеят дори да ви доближат. Съюзявайте се по родов признак, търсете изпитани хора, но вашите организации трябва да са здрави и стегнати. Само когато бъдете сила, ще можете да се защитите.
Може би малко повече вярвахме в ДЕМОкрацията, може би недостатъчно осъзнавахме, че демокрацията и комунизма са рожби на една и съща зла сила. Но никой не съзнаваше, че живеехме при социализъм, с планова икономика (което  се оказа, че сега  липсва и, че е било  добро за 99% от хората)! Разбрахтели сега скъпи и приятели защо се развилняха мошенниците - силата на закона не се прилага за тях и действат само за лична изгода. Схванахте ли сега, защо се опъват като магаре на мост и не искат да пуснат трети и четвърти атомни реактори?! Това важи и за първи и втори / ако не са ги съсипали вече/, особено като се сетите, че срещу нас на един километър стърчи със същата сила румънската"Черна вода"?!

Най-голямото „богатство” за всеки човек не е контролът над природните ресурси, животните или земята, а контролът върху други хора.
Владеенето на хора е било най-печелившото и унищожително занимание през цялата човешка история.
Човешкото общество не би могло да бъде разбрано, ако не бъде видяно такова, каквото е:
поредица от ферми, където хора стопанисват свой човешки добитък.
Но понеже правителствата осигуряват здравеопазване, вода, образование и пътища, осигуряват известни свободи, или защото на някой индивиди се осигурява повече достъп до материални блага, някой хора се объркват и не виждат трезво реалността.
Могат да ни държат единствено в клетки, които отказваме да видим.
Да видиш фермата, означава да я напуснеш!!!Гледайте:  

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ   
 



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. mt46 - !
26.03.2013 14:13
Поздрави!...
цитирай
2. bainiki - БЛАГОДАРЯ!
26.03.2013 16:44
ПОЗДРАВИ И НА ТЕБ!
цитирай
3. milady - Bravooo Niki :))
27.03.2013 11:45
Aide napred, Zatova sme tuk ,da se nasar4avamee..!! Koga, Ako ne Sega ..? !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1820470
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031