Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2013 14:07 - ПОСЛАНИЕ ОТ ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ - ДА ВЯРВАШ ИЛИ НЕ!.......
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 4265 Коментари: 1 Гласове:
23

Последна промяна: 24.06.2013 14:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

ДА ВЯРВАШ ИЛИ НЕ, ТОВА АЗ НЕ ЗНАМ! ВИЖДАЛ СЪМ МНОГО НОВИ НАУЧНИ ДОСТИЖЕНИЯ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ СЕ КРИЯТ, АМА ТОВА НЕ ЗНАМ И НЕ СЪМ ВИДЯЛ.  ТОВА, КОЕТО ПРОЧЕТОХ ИСКАМ ДА ГО СПОДЕЛЯ С ВАС!  ЕДНО НЕЩО  СЪС СИГУРНОСТ ЗНАМ - ВСИЧКО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ВСЕ ПО - УСКОРЕНО ДА ИЗЛИЗА НАЯВЕ. ТОВА, ЧЕ АЗ И ВИЕ НЕ ЗНАЕМ - НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА! ВИНАГИ НОВИТЕ ОТКРИТИЯ СЕ ВЪЗПРИЕМАТ КАТО НЕЩО НЕВЪЗМОЖНО И ЛЪЖА - С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ - НЯКОЛКО ЧОВЕКА В СВЕТА, ОБХВАНАТИ ОТ СВОЯ ЕГОИЗЪМ ДА СА НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА В СВЕТА. ПОНЕЖЕ ВСИЧКО СИ ИМА КРАЙ,  КАКТО ВСЯКА ИМПЕРИЯ И ДЪРЖАВА, ТО ТОВА МОЖЕ БИ ВАЖИ И ЗА НАШИЯ СВЯТ /ТОЗИ В МОМЕНТА/.  НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ, ЧЕ НИЕ ЖИВЕЕМ КАТО В КОМПЮТЪРНА ИГРА И КАКТО И ПРИ НАС ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ ВСИЧКО В ТАЗИ ОБЛАСТ СЕ УСКОРЯВА?!   ПРИ НАС СЕ СЛУЧИ НЕЩО ПОДОБНО В "НАШИЯТ ЖИВОТ"! КАКТО ПРЕДИ СЪМ ПИСАЛ ТУК В БЛОГА,  НИЕ ЖИВЕЕМ В ЕДНА МАТРИЦА, ВСИЧКО Е ЕНЕРГИЯ И ХОЛОГРАМА,  А БОГ Е СКАЛАРНО ПОЛЕ.... МОЖЕ И ТАКА ДА Е, НО КОГАТО СЕ ГОВОРИ ЗА КАРМА, ТОЕСТ СЪДБА И ПОВЕДЕНИЕТО НАШЕ,  ВИЕ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ, ЗАЩОТО АЗ ВЕЧЕ СЕ УМОРИХ ДА ПИША ПО ТОЗИ ВЪПРОС, ПОНЕ ЗА НЕЩА КОИТО СЪМ ВИДЯЛ, НАУЧИЛ И ...ТАКА НАТАТЪК...... ТА ПУСКАМ ВИ ПИСАНИЕ ОТ ДРУГИ ХОРА,  А ДАЛИ Е ВЯРНО ИЛИ НЕ - ТО ВИЕ ПРЕЦЕНЕТЕ!  АЗ НЕ НЯМАМ КОМЕНТАР! ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ, ГЛЕДАНЕ И СЛУШАНЕ:   1.ПОСЛАНИЕ ОТ ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ  Извънземните от Царичина отново изпращат послания също както преди повече от 20 години, пише "България Днес"

Тогава йероглифите им записа Елисавета Логинова, която участва в прокопаването на 168-метров спираловиден тунел в търсене на скелет на двуполово извънземно. Тетрадките и, със странните знаци бяха засекретени, а после мистериозно изчезнаха. Любопитното е, че посланията, които контактьорът Наслур получава, поразително приличат на нейните.

"Душата ти е много стара и ние се познаваме от друго ниво", това е първото, което Ивомир Димчев и колегата му Руслан Селенов твърдят, че са казали извънземните от Царичина.

Двамата получават знаци къде да отидат, след което започват да записват посланията на зелените човечета. За една година Руслан изписва над 1200 страници с йероглифи и странни схеми, които двамата с Ивомил разшифроват. Извънземните обясняват на Руслан, че са от планетата Неутриния, заплашена от унищожение. В Царичина са четирима - Андрагон, Самуел, Несетия и Верена, а събратът имМурикани е загинал и скелетът му е заровен там заедно с космическия им кораб.
"Нашият приятел и брат Мурикани си замина от този енергиен потенциал, наречен Земя, с цел. Той сам пожела да жертва себе си за това. Тъй като всички сме енергийно много силно свързани, нашата ДНК се преплита и образува силен енергиен кръг, който помага на нашите тела да запазят своето нормално физическо състояние, макар и да остаряват малко с течение на всичките тези години. Беше ни необходима неговата ДНК, което да остане като физически отпечатък в холограмната структура на Земята. С други думи, за да направим енергийната връзка помежду си, ни е необходима ДНК, която се намира в изначално състояние катофантомен вакуумноенергиен отпечатък. И нашият брат сам пожела да жертва себе си за това", това казва извънземното Андрагон на Ивомир Димчев.

По-висшата раса избрали Царичина заради силните вибрацииПод земята извънземните са прокопали тунели, свързани помежду си. Те са хуманоиди с червени очи и триъгълник на челото. Искат да се покажат, но вибрациите на Земята са прекалено ниски за тях и в момента са в летаргично състояние.

"Причината за взривяването на нашата планета Неутриния сме самите ние. Това се случи, след като използвахме светлинните машини за преодоляване на енергийните полета на планетата. Така, както е изчезнала Атлантида, точно това се случи и с нашата собствена планета. Незнанието при използване на силата може да предизвика неочаквани последствия.
Случилото се с нас беше много тежко, но енергийните потенциали на Вселената са безкрайни. Самото знание понякога довежда дотам, че изпитваната емоция е много слаба и недостатъчна. А Вселената се самодопълва и получава знание за живота чрез вълните на нашите емоции. Ние достигнахме връх в нашата еволюция, но това стана причина да нарушим полетата в планетарното ядро на Неутриния и да я унищожим", разказват за съдбата си извънземните.

"Ние сме двуполови извънземни. Ядрото, електромагнитната и обща честота на нашата Неутриния влияеха на нашите тела така, че ние още от самото начало бяхме двуполови същества, или нито мъже, нито жени. Все пак беше необходимо да се оплождаме като вас, като генната структура на нашите тела е малко по-различна от вашата. Ако вие смесвате двойка мъжки и женски хромозоми, за да се получи едно цяло в яйцеклетката на жената, ние смесвахме два по два вида хромозоми, като се получаваше комбинация между хромозомите на едното и другото същество", обяснява Андрагон.

След като идват на нашата планета, вибрацията им значително се понижава, а техните холограми започват да стават нестабилни.

"Беше необходимо да измислим начин, да направим тестове за разделяне на нашите полове. Многобройните експерименти се проведоха, но това, което беше за нас, е, че независимо от ниската вибрация имахме още един шанс - да се развием. И то на съвсем различно място от нашата планета. Земята има многобройни енергийни центрове и едно от тях беше мястото, което вие сега наричате Царичина. В този момент нямахме голямо желание да се разделяме на два пола и да предизвикваме мутация в ДНК, но вибрацията на планетата ви ни принуждаваше, а не притежавахме силата да я променим."

Ивомир Димчев твърди, че точно това е разчел в йероглифите, изпратени му от Андрагон.

"В честотата на вашата ДНК се крие всъщност и вашият уникален енергиен отпечатък. От него идват вашите творчески черти, вашите сънища, вашата интуиция и вашата уникална същност, такава каквато е. Може да се каже, че ДНК вибрира на приблизително една и съща честота при всички организми с разлика от няколко милихерца.
Всеки има своя собствен отпечатък във Вселената. ДНК е информационен спектър с определена честота, служещ като антена посредник между вашата решетка, Вселената и всичко съществуващо", са финалните думи на извънземното към Ивомир.
  2.Послание от друго измерение - ВТОРА ЧАСТ С ВИДЕО 23 юни 2013   В "Игри на съдбата" се запознахме с Ивомир Димчев и Руслан Селенов и с част от посланието, с което те разполагат : "Летателният апарат на извънземните съдържа ценна информация за управлението на много видове енергии, а детайл от него е много важен за развитието на човечеството. Избрали са Царичина заради силната енергия на мястото. Там, под земята извънземните са прокопали тунели, свързани помежду си. 

Извънземните са хуманоидни с червени очи и триъгълник на челото. Искат да се покажат, но вибрациите на Земята са прекалено ниски за тях и в момента са в летаргично състояние. Продължителността на живота им е 150-200 г."
  Видеото е 24 минути:   http://tv7.bg/terminal7/igri-na-sadbata/article/?id=9773020#
ЗА ДНЕС АЗ СЪМ ДО ТУК! ЩЕ ВИДИМ ПОСЛЕ ДАЛИ НЕЩО ДРУГО ДА ПУСНЕМ! ПРИЯТЕН ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ!

Благодарение на помоща на ЛУСЕСИТА.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ



Гласувай:
23




Следващ постинг
Предишен постинг

1. tutankhamon661 - bainiki
24.06.2013 20:14

Много интригуващ материал.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1820389
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031