Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2013 14:44 - ПРЕХОД БЪЛГАРСКИ - "НАУЧИХ, ЧЕ..."
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 2901 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
image
  За нашите парламентарни таланти Продават лубриканти......... Защото в парламента са дърти вече педераси и стари,  ноооо..  запазени чанти. Вижте за Пчеличката Мая, просто не зная! Знам, че прави прекрасни свирки…… Но това и другите го могат! Ние от народа ги наричаме просто – мисирки! А аз за по-красиво казвам: „Скъпи лебедчета мои". Но Мая е още млада, тоест може и поднася приятна изненада! Вместо само свирка, прави и……нещо по желание.... Какво нещо са парите? Нима не е така?! А Да не говорим за властта омайна. Пред нея любовта  на нищо не прилича Секса е начело на прогреса но трябва да се прави умело и то с цел и партийни препоръки... ами да! Нещо като Елисавета Багряна Наричаме я Елисавета Обиграна! Нека Бог да ми проси, но и в гробищата секса продължава Щом веруюто ти е да си курва обиграна просто истината  продължава...... То партии, курви  и лъжци се смениха. Да вече три поколения, но май са все едни. Да не започна отначало, а защо ли не?! То и без това на нас акъл ни липсва. Нали вече, не сме интелигенция?  И ни бутат по следващата писта. Но ако заговоря за Цветелина Бориславова или за  Дарина Палава, простете - Павлова То другите ще избледнеят като Луната през деня! Защо да не споменем Надето Михайлова?! И тя за пари се продаде и сега голям го вади но от гащите на Нейски… но къде ще си то навира Без лубрикант /звучи ми като фабрикант/…. Аз не знам! Абе красива беше скъпа, защо така се изложи? За посмешище стана, но нищо! Абе скъпа, -  еби тяхната мама! Нали сме човешки материал и прости хора То кой се интересува от народа!   Това е първата част от трилогията „ПРЕХОД БЪЛГАРСКИ” И то без редакция, просто от Светаво Духа, който им го духа! АМИН!! Стига с тези науки и просвещение,! -  Ние вече чакаме само зрелища и забавление! Да сте ми живи и здрави и си правете кефа за наша сметка! Времето  ви бавно изтича.........!    НИКОЛАЙ НИКОЛОВ



Гласувай:
3




1. tutankhamon661 - bainiki
26.06.2013 15:12

Няма да забравя тази гадина какво дрънкаше в изборната нощ.

С прегракнал глас се скара на водещия от студиото, че говори за доказателства, разследване, задаваше неудобни въпроси, на които Манолова не можеше да отговори адекватно. Вместо това изплю:

"Ама какво разсъждавате толкова? Посочих ви 350хил бюлетини и казвам, че са на ГЕРБ. Няма защо да се чудите."

Нещо такова беше.

Значи не питайте, не разсъждавайте. Позволено е единствено да вЕрвате. Само комунист може да е толкова нагъл.

Лъгаха, че хората протестират срещу другите, а не срещу БСП. Сега обаче няма къде да бягат. Остана им само да пробутват, че протестиращите уж били двама-трима на кръст, което си е лъжа отвсякъде. Всъщност никой не иска комунисти във властта.




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1820313
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031