Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2013 09:46 - :) Припомняне: Кой и какъв беше президента Първанов - ГОЦЕ :)
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 1687 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 29.06.2013 09:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageimage

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ
Дата на раждане: 28 юни 1957 г.
Място на раждане: с. Сирищник, Пернишка област
Националност: Българин, може би да ама не?!...
Семейно положение: Женен, с двама синове.

След едномесечно разследване от страна на журналиста Георги Георгиев, се е оказало, че президентът редовно употребява марихуана, дори по време на работни срещи в сградата на президентството. Според източник, пожелал да остане анонимен, в специално отделена част на Ботаническата градина към БАН се отглеждат елитни сортове марихуана, включително и модерният напоследък сорт генно-модифициран индийски коноп РСА-121, разработен в САЩ. Според същият източник напоследък това е любимият сорт на президента, тъй като освен че има и повече тетраканабинол (наркотичното вещество виндийския коноп), няма го и страничния ефект на параноя.


В резултат на публикуваните доказателства във в.Дневник, на 1.04.2010 г. президентът Първанов призна за употребата си на индийски коноп. „Да, употребявам индийски коноп, позволявам си да пуша и така намалявам стреса. По никакъв начин не съм накърнил националните интереси, още повече – защитавал съм ги по-ефективно.“ Първанов уточни, че „редица държавни глави употребяват марихуана“, но отказа да посочи имена. Според него „съвместното пушене на индийски коноп с други държавни глави подпомага сближаването между различните държави и съдейства за изграждане на приятелска атмосфера при водене на трудни преговори“, нещо като Лулата на Мира. „Не съжалявам за употребата си на индийски коноп, тъй като съм го правил в интерес на България. Не смятам делото си за криминално макар, че може би да а може би не, просто не знам, противоречи на българското законодателство. Не съм зависим и ще престана веднага да пуша марихуана щом изтече мандата ми като президент на Република България, а този момент е близко.“

Интересна е позицията Пламен Янев, кмет на Сирищник (родното село на президента), според която пушенето на коноп е стара традиция в областта и той не се учудва от изнесените в пресата факти. Благодарение на тази традиция броят на депресиите в селото се доближава до нулата, алкохолизмът е непознато явление, от години няма нито едно убийство и селото е едно от малките села в страната с положителен прираст на населението. На редовно провежданите празници като празникът на кукерите и събора на селото се пуши по неговите думи „тази хубава билка”! Ами то така се почва: ПОЧВА СЕ ОТ МАЛКИЯ И СЕ СТИГА ДО ГОЛЕМИЯ! ТОЙ ИЗВЪРВЯ ТОЗИ ПЪТ! ОСТАНА МУ ОЩЕ МАЛКО, ДАНО НЕ СЕ ПОДХЛЪЗНЕ И ПАДНЕ! ТАКА СЕ ПОЧВА: ПИЕШ ПО ЕДНО И ДВЕ И ПОСЛЕ ЦЯЛО ШИШЕ, ПОСЛЕ СТОИШ ПО-ДЪЛТО В МАЗЕТО ИЛИ КИЛЕРА А НА КРАЯ ГУБИШ ОРИЕНТАЦИЯ И ОТ КОМУНИЗЪМ И ИСТОРИЯ ЗАПОЧВАШ ДА ГОВОРИШ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ, ЗАЩОТО ЗА МОМЕНТ СИ В НЕЯ, НО КАТО ИЗТРЕЗНЕЕШ ИДВАТ АБСТИНЕНТНИ НАСТРОЕНИЯ! ЕТО ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ, ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ! ПРОСТО ИСКАМ ЕДИН ПО - ДОБЪР ЖИВОТ ЗА ЦЕЛИЯ НАРОД! 

Да, президентът носи на ръката си скъпо бижу, не може да му се отрече, че има вкус. Държавният глава на република България Георги Първановдоказва, че е естет и ценител на елегентните мъжки аксесоари. На ръката му от месец грее уникален ръчен часовникпроизведен от тузарската фирма„Картие“, изработката е ръчна и бивуто е уникат. ВИП персони от столичния хайлайф отдавна забелязват, че семейство Първанови от скоро време заделят огромен финансов ресурс за луксозни дрехи, аксесоари и нови придобивки в домакинството им. Но този път суетата на президентанадминаха всички очаквания, реалната стойност на въпросният часовник надхвърля стойността от 50 000 долара! 

Ако се разровите малко то ще видите, че в списъка на бизнес делегацията, придружавала президента Георги Първанов при официалното му посещение в кралство Швеция през октомври 2007 година, е вписано и името на Алексей Илиев Петров които е придружавал държавния ни глава / така нареченият Президент на България/. Иначе е селско момче от пернишко, скочило от Голф двойка направо в Мерцедес, а след това и в самолет... Явно връзката между тези пичлемета и уж държавни газарчета не е случайна! Сега се гласи рокада за президент, при която мястото уж ще се заеме от единНагъл Престъпник с име Алексейчо Петров, но приятелчеАлексейчо, чадо мое, да знаеш няма да стане защото си абониран  за затвора, но по - точно и по - вярно за един по - добър свят, които се нарича от нас физиците „Скаларно поле” или още Сингулярност, място пренаситено от особени електромагнитни полета наречени грубо: Души Небесни. Или казано по друг начин, чадо мое "Царство Небесно". Тъй като там ще дотича скоро и Гоце, то ще имате удоволствието да гледате на България, но само ако някой архангел ви разреши, защото там да знаете пространството ечетириизмерно , а в средата има и черна дупка!!! Приятен път Ви желая, чада мои! В името на Отца иСина и  Светаво Духа …. Амин!


︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤── ︻╦̵̵͇̿̿̿̿╤──

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ



Гласувай:
4




1. bainiki - ВИЖТЕ ТУК!
29.06.2013 10:29
ВИЖТЕ ТУК: http://freeoldmen.blog.bg/drugi/2013/06/20/ideia-za-vseki.1122224#last_comment

Съгласен съм с тази идея. Това го има вече и то отдавна в Кувейт само,че там се заплаща в долари! Да сте видели пропадаш Кувейт?! Недоволен жител на Кувейт? Има много строго ограничение за ставане гражданин на Кувейт, което мисля, че е правилно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1820090
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031