Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2013 08:51 - ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ТАЙНО СЪБРАНИЕ В ООН ЗА РАЗКРИВАНЕ НА НЛО И ИЗВЪНЗЕМНИЯ ЖИВОТ
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 1962 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Публикация на д-р Майкъл Сала (Michael Salla) от 20 февруари 2008 на сайта
 exopolitics.org   Свободен съкратен превод.   Наскоро публикувах статия, описваща тайно събрание, състояло се в Ню Йорк, в офиса на ООН, по въпроси касаещи НЛО. Довереният източник (А) за събранието понастоящем работи като член на дипломатическа общност. Той е предал тази информация на двама изследователи в Ню Йорк – Шон и Клей Пикеринг (Shawn and Clay Pickering): Имам удоволствието да съобщя, че получих независимо потвърждение, че това събрание се е състояло преди обяд на 12 февруари 2008 г., както твърди източникът на Шон и Клей. Беше ми дадена информация от независим източник (В), който според мен е много надежден, за това, което се е случило на това събрание. Разбрах, че на събранието е бил разпространен документ, който сега се препраща до ключови министерства на много нации за по-нататъшно изследване и коментари.
Документът се отнася за предложение от извънземни да помогнат за подготвяне на човечеството за разкриване на извънземния живот. На събранието също така е било дискутирано как ООН да заеме активна позиция в разкриване на засекретени технологии, което ще позволи развитието на свободната енергия!!! Годината 2013 е била посочена като времето, когато извънземните ще се появят недвусмислено. Следва съобщение за следваща среща между Клей и Шон Пикеринг с техния доверен източник (А) за събранието в ООН за НЛО, състояло се на 12 февруари 2008. Те подчертават, че "недвусмисленото появяване" на извънземни над големи градове ще се случи по-скоро през 2017, отколкото през 2013 г., както беше написано в по-предишна публикация. 

Източникът
 А използва за извънземните, които щели да се появят през 2017 г., термина "Контрольорите("The Controllers"). Този термин има ясен психологически оттенък и е бил избран, за да има ефект върху страните-членки наООН и върху общата публика, към която да изтече информацията.  Оригинално съобщение от Шон и Клей Пикеринг до д-р Майкъл Сала, от 20 февруари 2008.   Резюме:
Този имейл се отнася за събранието в ООН, състояло се в четвъртък, на 12 февруари 2008Ние се срещнахме с нашия източник в понеделник, 18 февруари 2008.   Нашият източник твърди следното:    На събранието са се обсъждали различни теми. Темата за последните наблюдения на НЛО е била една от много обсъждани теми. Сигурността около събранието е била необичайно голяма. Всеки е бил претърсен. Не е било позволено внасянето на химикалки, моливи и пр. На събранието са присъствали 50-60 души, всички в цивилни дрехи.
Били са дискутирани и религиозните аспекти на темата за НЛО.
Източникът каза, че светът трябва да вземе населението и ресурсите под контрол. Извънземните ще помогнат, но ние трябва да им покажем, че имаме намерение да живеем в рамките на нашите ограничения. Ако не покажем някакво подобие на намерение, те просто няма да помогнат.  Източникът каза, че датата 2013 за официален контакт не е вярна. Това е датата, когато нещата се “разгорещяват”. Реалната дата за контакт е 2017. Тогава много големи кораби ще се появят над градовете. Няма да има употреба на сила, те просто ще стоят там. Нашият източник не може да разкрие своя източник за датата 2017. Неговият източник е на много висока позиция в държавната/военна структура. Източникът каза, че е наш избор как ние ще посрещнем контакта. Извънземните, които ще пристигнат през 2017 г., той ги нарича “Контрольорите”. Те са група от типа “Галактическа федерация”. Но “Галактическа федерация” не е истинското име на тяхната група – това е просто име, което използват като примерно наименование. Контрольорите имат ясно съзнание за свобода и свободна воля. Те няма да се намесят и да помогнат на човечеството, ако човечеството не им покаже, че искаме тяхната помощ. Ако се случи някакво събитие, от рода на атомна война, контрольорите няма да направят контакт. “Това е нещо, което те няма да толерират”, каза нашият източник.   Контрольорите няма да ни дадат технология да увеличим нашата способност да се храним, ако не разберем необходимостта да стабилизираме увеличението на нашата популация. Те не искат популацията на нашата планета да се удвои благодарение на технологичните иновации, дадени от тях. Нашият източник посочи Индия като пример: "Индия има над 1 милиард души. Това е една страна, която явно е извън баланс по отношение на броя на населението".   Клей и Шон Пикеринг   Цялата публикация на английски език: http://exopolitics.org/Exo-Comment-66.htm   БЛАГОДАЕНИЕ НА ПОМОЩТА НА ЛУСЕСИТА  
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ



Гласувай:
5




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1820062
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031