Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2012 09:11 - ∞ ЗАЩО БЪЛГАРИЯ УМИРА ∞
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 7489 Коментари: 9 Гласове:
2

Последна промяна: 25.04.2012 11:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Защо България умира ?
Отговора е повече от лесен и прост – защото в България вече няма и не живеят българи.

Тези дни се заговорих с новия ми колега – едно младо 19г. момче туко що дошло от България.
Накрая му казах – брате ама в тебе няма нищо, ама нищо българско, ти не си българин. Тогава какъв съм ме запита той ? Казах му – от къде да те знам какъв си, може да: говориш български, да имаш български документи, и да си наследник на българи, ама ти не си българин със сигурност. Ти си някакъв безродник, ти си нищо – той сигурно би ми се обидил и скочил на бой, ама понеже не знае езика и съм му и като преводач си затрая.
Защо стигнах до там, да му кажа тези неща и от къде въобще ми дойде идеята за тази тема.
Асен – така му е името, си беше купил елха с украса за цели 50евро и много и се радваше. Попитах какво го радва в тази елха и знае ли: че това не е български обичай? Радвала го понеже и в България и по света си купували елхи и ги украсявали. Казах му – брате тия с елхите са идиоти и спазват чужд обичай, научи си наште обичаи , история и мироглед па тогава се радвай на чуждото слабоумие. Дали аз си купувам елха : ще запитате – не естествено, аз не спазвам и не зачитам нищо, което не е българско и православно. Абе щом пра-дядо ми не е имал елха, защо аз да се правя на интересен и цивилизован и да имам. 
Най-голямата мечта на този Асен не е да види родината си свободна и преуспяваща, та да не работиме по чужбините. Неговата мечта е да иде на някакво парти организирано от българските студенти в Италия, където ставал страхотен купон с танци по масите и сваляне на поли и прашки от студентките, пиянства и подобни. Него го интересува най-вече цената на уискито в хипермаркетите ЕСЕЛУНГА, цената на бирата и основен стремеж сега му е да си купи едно яке трепач на фирмата ГАЗ за 300 евро. Викам му Асене, а за родината нема ли да се бориме : да си купиме пушки-автомати, военни дрехи за зимата и да гориме духовно за нейното благо и преуспяване, няма ли да я защитаваме? Погледна ме тъпо и ме помисли за луд. Заяви ми, че за него са важни елхата, пиенето и, ако се уреди за това парти щял да се изкефи яката.
Проблема е че, не само Асен е безродник , според мене около 90% от българите са такива! Уважават елхите, св. Валентин, хелуин и какво ли не чуждо, а своето си не отлепят и не знаят хич нищо. Погледнете бг. националистите какви са; едни са нацисти, други с някакви леви убеждения, има не малко ненормални, и до един обаче са комунисти и миришат на комунизъм. Това което не се вижда или го има съвсем малко са националисти с чисти български виждания, непокланящи се на нищо чуждо.

А сега ми кажете може ли да я има например Турция, ако в нея няма турци, ами може ли Гърция без гърци и сами си отговорете как ще я има пък България, ако в нея не живеят вече българи, а някакви безродни тъпанари. Ами аз ще ви отговоря – няма да я има България, ще свърши това е.
Така че преди да ми се правите на националисти си оправете първом главите и това да сте българи, каквито са били наште национални герои, па после нека сме най-крайно десните и върли националисти. Защото не може да сте леви националисти с комунистически виждания за живота и света, не може да сте атеисти и да сте българи, понеже българите от 1100г. са православни и нищо друго, няма помаци, католици и разни сектанти - или си православен или си нищо. Не може да се кланяте на разни небългари - леви и десни или капиталисти, и да сте българи и националисти, понеже си имаме достатъчно и пре-достататъчно супер герои. Та нека помислиме добре по въпроса и започнем да си почистваме къщичката, като може да почнем с австрийския или немски обичай с елхата. 


Интересно ви е защо съм отишъл да работя в чужбина ли? Ами писна ми от комунизма в България, а и да работиш за 1400-16оо евро е доста повече от колкото за 300-400 при еднакви цени на храната! Освен това не виждах никакъв реален начин да се боря за родината си, само с митинги, приказки и гласуване не става нищо. Тука поне си решавам финансовите проблеми, а и като събера некой лев ще мога си купя и калашник и бомби и още един пистолет. 

Пуснах темата защото проблема не е само Асен, ами и останалите с които се запознах тука в чужбина. До сега не съм срещнал един нормален, камо ли някой искрен патриот или националист. И такива луди те идват от България, обезродени и изродени са от всякъде! И това са хора от малки градове и села, където покварата на големия град не би трябвало да е толкова много! Проблема е че е повече и от тази, в големите градове.
Ей хора жените ни станаха курви, а вие ми викате че съм пишел отчаяно и България не умирала. Преди време в родината гледам се разхожда семейство: мъжа едър, сериозен, жената поодъртяла, детето момиче на около 11-12г.  Какво ме шокира? -  майката и детето носеха бели панталони, а под тях сини прашки. Тая бе дърта за тая мода, а детето още малко, ама ние по модата сме и двете братко, като курви, едната дърта, другата недорасла, а мъжа помиярски и горделиво оглеждаше улицата. Мисълта ми е: ние си правиме децата на курви. Въобще цари някаква гадна култура на курвалъка и разврата. Жените не раждат, мъжете търсят курви и нещат деца, забавления и курвите да им мятат прашките си докато танцуват по масите в чалга дискотеките – това ги кефи и към това се стремят.
Па нека некой ми вика България не умирала – трябва да си сляп братко, та да не го видиш.
Най ме дразнят националистите, дето не са такива, ама сега покрай Атака се навъдиха. Инак са си същите помияри, че и по-зле ама са видите ли -  националисти. Това се отнася особено за БНС.
Абе едно ще ви кажа без православния морал България си ойде у реката, па нека всеки сам си помисли какво е, как е и кога и що е!
От Интернет.........
Оригинала е -  ТУК
Николай Николов



Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Покварата на хората от малките г...
25.04.2012 11:19
Покварата на хората от малките градове е повече,защото бяха лишени дълги години от нормално съществуване.Ниски заплати,никакъв избор за работа,елементарно оцеляване на ръба и резултата е такъв.Когато се добере до чужбина гледа с широко отворени очи и не вярва.Мъчи се да впише в елементарното си светоусещане това ,което вижда и ...не става.
цитирай
2. анонимен - СРАМ
26.04.2012 15:04
БРАВО БЪЛГАРИНО! НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА ПИШЕШ ПО РАЗНО БЛОГОВЕ КАК УМИРА РОДИНАТА НИ, КОЕ ВЪРВЯЛО НА ЗЛЕ И КОЕ НА ДОБРЕ! ДА ТИ КАЖА ЛИ НЕЩО?! ТИ НЕ СИ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОЗИ АСЕН! ДАЖЕ СЕ ЗАМИСЛИХ ДАЛИ НЕ ОПИСВАШ СЕБЕ СИ ЧРЕЗ АСЕН.

НИМА СИ ПОВЕЧЕ ОТ АСЕН? С КАКВО? ТИ СИ В ЧУЖБИНА И ТОЙ Е В ЧУЖБИНА? ТОЙ Е ТАМ, ЗА ДА СИ "ОПРАВИ ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ" И ТИ СИ ТАМ ЗА ТОВА? НИМА СЕ БРОИШ ЗА БЪЛГАРИН? НИМА ИМАШ ПРАВО ДА СЕ ГОРДЕЕШ С ИМЕТО НА РДОИНАТА, В КОЯТО СИ РОДЕН? НЕ, НЕ МСИЛЯ ТАКА!
И КАКВИ КАЛАШНИЦИ, КАКВИ БОМБИ, КАКВИ ПОСТОЛЕТИ??? ГОТОВ СИ ДА СЕ БОРИШ? НИМА? ТОГАВА КАКВО ПРАВИШ В ЧУЖБИНА? ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЕ СИ ГОТОВ ДА СИ "ОПРАВИШ ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ" ТУК, ЗА КАКВА БОРБА МИ ГОВОРИШ! КАК НЕ ТЕ БЕШЕ СРАМ ДА НАПИШЕШ ПОДОБНО НЕЩО, НЕ ЗНАЯ, НО УВИ РОДИНАТА НИ СТРАДА ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ!
цитирай
3. анонимен - Много зле са нещата.
26.04.2012 15:22
Много зле е , точно заради такива тикви като автора. Пълно тъпотия. След първия абзац, не издържах. Айде чао!
цитирай
4. анонимен - ТЪПАНАР
26.04.2012 16:43
АБЕ,ПЕДАЛ НЕГРАМОТЕН,КАТО СИ 100% БЪЛГАРИН ЩО ДИРИШ В ЧУЖБИНА БЕ КАПУТ СМОТАН?ЕЛХИТЕ НЕ БИЛИ БЪЛГАРСКИ-ДОБРЕ.ТО И ТРАКТОРИТЕ НЕ СА БЪЛГАРСКИ И ЗНАЧИ ДА НЕ РАБОТИМ С ТЯХ А?КУПИ СИ ТОГАВА ЧИФТ ВОЛОВЕ И ОПЪВАЙ ЯКО КАИША ТЪПЧОО!
цитирай
5. анонимен - защо България умира
26.04.2012 20:39
Защото младите и работоспособни българи си оправят финансите и дават акъл от чужбина.Чак там разбират,че няма по-прекрасно място от нашата родина,но пусти пари ги държат като с верига.Тогава нека пълнят банкови сметки с валута и реват с крокодилски сълзи като чуят "Я кажи ми облаче ле бяло", но да спрат да дават акъл оттам.Или се връщат и променят всичко или си кютат там и ако много им домъчнее за нашата цигания,си канят Азис да им го припомни и ще им мине мерака да се връщат.А ние тук ще се помъчим да оцелеем и да я има България,та да има къде да се правят на баровци с многото мангизи.
цитирай
6. анонимен - Lan
26.04.2012 22:20
Смяташ, че българите католици не са българи, че българите мюсюлмани не са българи?!
Левски казва, че се бори за чиста и свята република - за българи и турци!
А на гербът ни пише - "Съединението прави силата!". Съединиени българи - НЕЗАВИСИМО от религията!
Явно се имаш за по-българин от Левски.
Ще ти кажа нещо, българин не значи елха, религия или някаква друга измислена рамка, животът тече - обичаи и нрави се променят, НО духът български е нещо, което носиш в сърцето, не в религията, не и в битовизми някакви. Надали си спазваш всички български обичаи и съм убедена, че не си готвиш манджите на огнище както прабаба ти. Българи обединявайте се!
цитирай
7. bainiki - Eй лоши хора сте
27.04.2012 16:42
ПЪРВО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, ЧЕ ТОВА НЕ Е МОЕ ТВОРЕНИЕ, А РАЗКАЗ НА ЕДИН ЧОВЕК ИЗКАРВАЩ ПРЕХРАНАТА СИ В ИТАЛИЯ. ДО НЯКЪДЕ Е ПРАВ ЧОВЕКА. ТО БЕЗ ТОТАЛНА АТАКА ОТ СЪСИПАНИЯ НИ НАРОД МАЙ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ В НЕГОВО ДОБРО. А Е ВЯРНО, ЧЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ПЕДЕРАСИ СЕ РАЖДАТ И ХОРАТА ИЗПРОСТЯХА И ОСВЕН АЛКОХОЛ НАРКОТИЦИ И ГОЛИ ГЪЗОВЕ, ДРУГИ ИНТЕРЕСИ НЯМАТ. НО НЕ СА ВИНОВНИ ТЕ! ВИЖТЕ КАКВО НИ Е ОБРАЗОВАНИЕТО ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ. ВИЖТЕ КАК СЕ ДЪРЖАТ ДЕЦАТА НИ (С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ) С УЧИТЕЛИТЕ СИ. ПИТАЙ ТЕ ГИ КОЛКО КНИГИ СА ПРОЧЕЛИ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ.А ДАЛИ РАЗБИРАТ ОТ АВТОМОБИЛИ, МИКРОЕЛЕКТРОНИКА, ФИЗИКА, ХИМИЯ, КОМПЮТРИ?! МИСЛЯ, ЧЕ ПАК С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ – НЕ!! ЗНАЯТ ЛИ 2 - 3 ОПЕРАЦИОННИ СИСТЕМИ, НО НЕ ДА ИГРАЯТ НА ИГРИ А ДА ГИ РАЗБИРАТ ОСНОВНО - ФАЙЛОВИ СИСТЕМИ, РЕГИСТРИ /КЪДЕТО ГИ ИМА/, ПАКЕТНА СИСТЕМА, ЛИНУКС, UNIX, BSD, ПРОГРАМНИ ЕЗИЦИ, ИНСТАЛАЦИЯ НА НЯКОЛКО ОПЕРАЦИОННИ СИСТЕМИ ДЕФРАГМЕНТИРАНЕ, ФОРМАТИРАНЕ, ДИСКОВИ ДЯЛОВЕ, ОПЕРАТИВНА ПАМЕТ, КОНДЕНЗАТОРИ, СЪПРОТИВЛЕНИЯ, ТРАНЗИСТОРИ ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ, ИНТЕГРАЛНИ СХЕМИ, ПРОЦЕСОРИ И ТАКА НАТАТЪК. НАЛИ ТОВА СЕ ХВАЛЯТ, ЧЕ МОГАТ НО МАЙ САМО ОТ СКАЙП, ФЕЙСБУК И ПОРНО ФИЛМИ ТЕ ДРУГО НЕ ЗНАЯТ. ТАКА, ЧЕ КАТО ПЛЮЕТЕ ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СЕ НАПЛЮЕТЕ. ВИЕ СЕ НАРИЧАТЕ - ХЕЙТЪРИ. ПРОВЕРЕТЕ ГО В ЧИЧКО СИ ГУГЪЛ. А НАШАТА ИСТОРИЯ ЗНАЯТ ЛИ, ЗНАЕТЕ ЛИ Я ВИЕ? ЕДНО СТИХОТВОРЕНИЕ ПОНЕ, 10 КОМПОЗИТОРА ЗАЩОТО ВРЕМЕТО НА ОКРАДЕНИТЕ ПАРИ И МЛАДОСТТА ОТМИНАВА И ТОГАВА НИЩО, АМА НИЩО НЕ ВИ ОСТАВА - ДАЖЕ И СПОМЕНИ. И ЗНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕТЕ?! ДО КОФИТЕ С БОКЛУК! ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
цитирай
8. bainiki - И ОЩЕ - АЗ НЕ СЪМ В ЧУЖБИНА! В БЪЛГАРЯ ...
27.04.2012 16:43
И ОЩЕ - АЗ НЕ СЪМ В ЧУЖБИНА! В БЪЛГАРЯ СЪМ СИ!
И СЕ НАУЧЕТЕ ПОНЕ ДА ПИШЕТЕ ПРАВИЛНО. ВЯРНО, ГРЕШКИ СТАВАТ НО ТО СЕ ВИЖДА КЪДЕ СА СЛУЧАЙНИ И ПИЙТЕ ПО-МАЛКО!!
цитирай
9. lisa19 - Здравей.
29.04.2012 16:50
Да ти кажа ники, тези, които най-много се изхвърлят за България, са анонимни. От тях нищо свястно няма да чуеш. Хората заминават за чужбина, за да препечелят и някои от тях остават там, след като се уредят. Жално им е за България, но тук няма как да се препитават. Тези, които само знаят много да бият барабана, от тях нищо не става. Жалко за Родината. Натегачите и наглеците станаха много, да не говоря за изпростяването. На първа линия е точно то.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1829095
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930